Šljokice ove godine gore: Izabrali smo najbolje komade iz aktualne ponude
Šljokice ove godine gore: Izabrali smo najbolje komade iz aktualne ponude

Šljokice ove godine gore: Izabrali smo
najbolje komade iz aktualne ponude

U nijednom mjesecu šljokice i cirkoni nisu toliko dobrodošle kao u prosincu, ali ove godine krećemo ranije. Blagdansko razdoblje još će jednom otkriti drugu stranu zimskog ormara pa ćemo uz one najtoplije kapute, pletivo i buce, iz njega početi izvlačiti i naše najraskošnije komade. Klasične krojeve, siluete i materijale koje uvijek biramo sada će ukrasiti sjaj šljokica, srebrnih niti, svjetlucavih ukrasa… Svi šljokičasti komadi dolaze u fokus i postaju broj jedan odabir kojeg želimo nositi čak i na posao.

Rezervirani za party kombinacije svake hladne sezone, šljokičasti komadi ispunili su i sve trgovine unutar blagdanskih kolekcija i jako im je teško odoljeti. Ima nešto posebno u suptilnom sjaju topova i laganog pletiva, no, naravno, svoju ljubav prema šljokicama možete izraziti i u obliku dugih haljina, odijela i blejzera.

Ono što je super kod ovakvih party komada je da možete posegnuti za modelom koji želite i unijeti taman dozu šljokica u svoj outfit koju ste zamislili. Bodi ili top na tanke naramenice odlično će se slagati s klasičnim crnim hlačama i blejzerom, ako ciljate samo na lagani sjaj. Možete se poigrati i s blistavim te inovativnim nakitom, obućom ili šljokičastim dodacima za ekstra sjaj. A ako pak na sav glas želite komunicirati svoju ljubav prema glitteru onda se od glave do pete možete odjenuti u šljokičasta odijela, kombinezone ili duge haljine.

U nastavku smo izdvojili za svakoga ponešto – dodajte barem malo sjaja u svoje party kombinacije ove godine.

Ležerno s blistavim sjajem

Učitati još
Zatvori