Srebrni nakit bit će jedan od većih trendova ove zime. Izdvajamo najljepše komade
Srebrni nakit bit će jedan od većih trendova ove zime. Izdvajamo najljepše komade

Srebrni nakit bit će jedan od većih trendova ove zime. Izdvajamo najljepše komade

Ciklično kretanje trendova ne podrazumijeva slijepo praćenje istih, međutim naš zadatak je da vam predstavimo najnovije trendove i kako modni entuzijasti zamišljaju suvremenu modu. Jedan od dominantnijih komada koje smo detektirali je srebrni nakit, odnosno nakit u srebrnim nijansama. Modni analitičari kažu da je potražnja za srebrnim nakitom upravo porasla za 15% u odnosu na modne dodatke u zlatnoj boji. U istraživanje su uključeni podaci pronađeni u novinama, vijestima pa i na društvenim mrežama.

Uveliko je poznato da se modna scena dijeli na pobornike zlatnog i poklonike srebrnog nakita i da među njima vlada nepomirljiv jaz koji godinama unazad nije mogla popuniti ni popularizacija jedne strane. Jednostavno je postignut konsenzus da će nakit i u zlatnim i u srebrnim nijansama biti gotovo jednako zastupljen s blagim odstupanjima poput aktualne situacije koja je za tek 15% prevagnula u stranu srebrnog nakita. Bilo kako bilo, došao je trenutak da započnemo diskusiju o istaknutim modelima i ultimativnim načinima stiliziranja.

What’s up?

Situacija je sljedeća – srebrni nakit je (naj)poželjniji modni dodatak sezone, a bespogovorno dominiraju layer ogrlice i statement naušnice.

Kako kombinirati nakit?

Modni dodaci su oduvijek bili neizostavan dio savršeno stiliziranog outfita, međutim ova igrica zahtijeva značajnije promišljanje od kombiniranja odjevnih predmeta. Ako se odlučimo za previše nakita koji se ne slaže s ostatkom outfita, dolazimo do kiča. S druge strane, ako se okrenemo prema minimalističkom pristupu stiliziranja i odaberemo samo ogrlicu ili pak naušnice, vrlo je važno da upravo izabrani nakit bude dovoljno upečatljiv kako bi ispunio funkciju nadograđivanja kombinacije.

Journal finds: Nakit u srebrnoj boji

Zavirili smo u kolekcije high-street brendova i pronašli pristupačnu bižuteriju u srebrnim nijansama koje će idealno začiniti svakodnevne outfite, kao i one za večernji izlazak.

Učitati još
Zatvori