7 savršenih: Vuneni kaputi na vezanje koje bismo odmah kupili
7 savršenih: Vuneni kaputi na vezanje koje bismo odmah kupili

7 savršenih: Vuneni kaputi na vezanje
koje bismo odmah kupili

Svaka sezona i svako godišnje doba ima neke svoje modne i odjevne klasike. U jesen i u proljeće, to je svakako kožna jakna, a kada je riječ o najhladnijim danima jesenske i zimske sezone, to su vuneni kaputi na vezanje. Chic model na preklop i na vezanje već je mnogo puta opjevani modni hit i sada već kultni odjevni predmet ženske garderobe, koji se, očekivano, pojavljuje u svakoj novoj hladnijoj sezoni.

Novi najljepši kaputi na vezanje

Ako tražite klasičan i bezvremenski kaput, koji ćete moći nositi i ove i svake iduće zime, ne trebate tražiti dalje od elegantnog vunenog kaputa na preklop i na vezanje. Investicija u njega višestruko se isplati, jer će se uklopiti baš u svaku zimsku kombinaciju, a ako je izveden dobro, krojem i materijalom, nema sumnje i da ćete dobiti mnogo komplimenata i upita gdje ste ga nabavili. Raskošna ponuda high street i high end trgovina je ispunjena šarmantnim neutralnim modelima predimenzioniranog kroja.

Nadahnite se trendi vunenim modelima na vezanje i neka jedan od izdvojenih kaputa bude glavni adut zimske sezone. Birajte dominantno sivi, statement karirani ili klasično moćan crni model za cozy zimu.

Od high street brendova poput Manga i Zare pa sve do dizajnerskih imena među kojima je Gucci apsolutni autoritet za kapute na vezanje, u nastavku donosimo 7 savršenih koje bismo odmah kupili!

Foto: Zara, Mango, H&M, Farfetch, Instagram (@vanessaroseblair @andicsinger)

Učitati još
Zatvori