30 modela popularne skijaške kape koja je i ove zime hit
30 modela popularne skijaške kape koja je i ove zime hit

30 modela popularne skijaške kape
koja je i ove zime hit

Zima je u znaku trendova i noviteta, a svake godine modni svijet nas iznenadi nekim trendom kojem se nismo nadali. Ova sezona u znaku je boja i uzoraka, a naglasak je na maštovitim i zanimljivim outfitima. Stil se gradi godinama i ulaganjem u ‘it’ komade, a kada govorimo o stilu najvažnija stavka su modni detalji.

Oni su ti koji čine razliku i od basic kombinacije stvaraju zanimljiv outfit. Modni detalji koji su u modi posljednje dvije godine su skijaške kape ili popularne fantomke (balaclave). Kako ih nositi i kombinirati, saznajte u nastavku.

Skijaške kape za hladne zimske dane

Kape i šalovi su modni detalji koje obožavamo nositi zimi zbog stilske i praktične funkcije. Zimi je izazovno biti stylish jer nam istovremeno mora biti toplo i potrebno se slojevito odjenuti. Upravo zbog toga, modni detalji poput kapa i šalova će vaše outfite osvježiti na poseban način. Skijaške kape ili fantomke su svoju popularnost doživjele prošle godine, a nosit će se i ove zime.

Praktične su, tople i u tom smislu možete s njima prekriti veći dio lica, ali ih koristiti kao šal. Osim toga, ove kape su idealne za skijanje, a dolaze u raznim bojama i materijalima. Bliži nam se sezona skijanja i potrebno je odabrati outfite koji će biti ugodni i u kojima ćete se dobro osjećati.

Kada govorimo o kombiniranju, predlažemo je nositi na sportske i elegantne kombinacije. Možete je nositi na trening i rekreativnu šetnju u prirodi. Lijepo će se uklopiti na skijanju ovisno o outfitu koji odaberete.

Nalazimo se u vremenu Adventa i raznih događaja u gradu i u tom smislu se ova kapa odlično uklapa u dnevne outfite za koje se želite posebno dotjerati. Što god odlučili, nećete pogriješiti jer je riječ o trendi kapi koja će se sigurno još dugo nositi. U nastavku izdvajamo 30 najljepših modela popularne skijaške kape iz aktualne ponude.

BRUNELLO CUCINELLI
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
ISABEL MARANT
KHAITE
KHAITE
MAGDA BUTRYM
MAGDA BUTRYM
MAX MARA
STELLA MCCARTNEY
THE ROW
THE ROW
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, H&M, Mytheresa

Učitati još
Zatvori