Najbolje ideje kako provesti Majčin dan i nagraditi sebe
Najbolje ideje kako provesti Majčin dan i nagraditi sebe

Najbolje ideje kako provesti Majčin
dan i nagraditi sebe

Majčin dan nam se bliži, a obično ga svi percipiraju kao dan u kojem trebamo nešto pokloniti majkama i tako ih razveseliti. Što naravno samo po sebi nije krivo, ali mi smo odlučili ovom danu pristupiti na drugačiji način. Naime, danas je majkama teško uskladiti obiteljske i poslovne obaveze, a tempo je ponekad neizdrživ. U tom smislu svaka majka treba imati vrijeme za sebe u kojem će se opustiti, zabaviti i napuniti baterije kako bi lakše podnosila sve obaveze. Majčin dan želimo obilježiti u tom smislu – savjetima kako se jedna majka može opustiti i pokloniti sama sebi kvalitetno provedeno vrijeme. Stoga smo odlučili sastaviti popis prijedloga u kojima će svaka majka istinski uživati.

Shopping oaza u centru grada u kojoj možete provesti savršen dan

Kada idemo u shopping volimo mjesta u kojima možemo pronaći sve, a ako istovremeno imamo garažno parkirano mjesto i gastro spotove za lunch break, onda je to dobitna kombinacija. Stoga nam je Centar Kaptol odabir kojem smo uvijek vjerni. Pitate se zbog čega? Prvenstveno zbog bogate ponude – počevši od mode, skincare proizvoda, tretmana, fitness centra i vrhunskih restorana. Ovo mjesto je idealno za opuštanje i cjelodnevni shopping i zbog toga smo ga odabrali kao lokaciju koja je savršena za Majčin dan. Što sve jedna majka s prijateljicama može pronaći u Centru Kaptol i kako se opustiti, saznajte u nastavku.

Centar Kaptol

Magnolia

Svijet slastica u prostoru koji se prostire na sto kvadrata je savršena sweet oaza koju moraju posjetiti svi ljubitelji vrhunskih slastica. U jedinstvenom uređenju interijera uživat ćete u svakom trenutku predaha uz omiljene napitke i slastice. Pastelne boje, udoban namještaj i predivno cvijeće stvorili su vibe u kojem ćete poželjeti dugo boraviti. Neka vaš dan započne kavom ili pak matchom uz kolač i neki modni magazin.

Centar Kaptol
Centar Kaptol
Centar Kaptol

OrlandoFit fitness centar

Nakon što popijete kavu i pojedete kolač, možete se opustiti u sauni u OrlandoFit fitness centru. Riječ je o centru koji je poznat po profesionalnom i individualnom pristupu, a ako ste početnice i ne znate puno o vježbanju, ovdje se dajete u prave ruke. Tim profesionalaca će vas uputiti, a ako niste ljubitelji teretane možete se upisati na neku od sportskih grupa i nakon treninga se opustiti u sauni. Osim saune, ovdje postoji i posebna beauty prostorija u kojoj u miru možete osušiti kosu, nanijeti make up i nastaviti svoj dan u Centru.

Centar Kaptol
Centar Kaptol
Centar Kaptol
Centar Kaptol

Frida Bar & Bistro

Kada odradite trening i saunu možete se opustiti na savršenoj terasi Fride. Ovdje smo odlučili ručati i odabrali smo dva jela. Prvo je salata s buratom i smokvama koja je savršen spoj kiselog i slatkog uz čašu bijelog vina. Za glavno jelo predlažemo burger koji je ovdje itekako poznat i preporuka kuće. Uz burger možete uzeti čašu crnog vina i uživati na osunčanoj terasi.

Centar Kaptol
Centar Kaptol
Centar Kaptol

Bonkulović delikatese

Najizbirljiviji sladokusci i veliki gurmani s razlogom redovito posjećuju Bonkulović Delikatese. Jedinstvena ponuda već je godinama prepoznata od strane mnogobrojnih zadovoljnih kupaca. Ne znamo za vas, ali mi kada uđemo unutra imamo dojam kako smo u srcu Italije. Mirisi, boje i okusi su neodoljivi, a uvijek nam se teško odlučiti što odabrati. Za Majčin dan predlažemo namirnice pomoću kojih ćete napraviti snack spot za prijateljice. U tom smislu smo odabrali vino, krekere i paštetu, a za kraj i slastice koje su završni touch ovakvog tipa druženja.

Centar Kaptol
Centar Kaptol
Centar Kaptol
Centar Kaptol

Kaptol Boutique Cinema

Za kraj Majčinog dana predlažemo odlazak u kino. Naime, kino u Centru Kaptol je posebno zbog jedinstvenog interijera, a nas je posebno oduševila ružičasta dvorana u kojoj se osjećate kao kod kuće. Sjedala imaju stolove i stolne lampe gdje možete odložiti vaše stvari kako biste neometano uživali u filmu. Ne možemo zamisliti odlazak u kino bez kokica i nachosa pa predlažemo jedno i drugo uz omiljeno piće. Odabir filma prepuštamo vama, a izbora je zaista mnogo.

Centar Kaptol
Centar Kaptol
Centar Kaptol

Foto: Sanja Ebip Jagatić

Učitati još
Zatvori