Savršene haljine za svaki dan u kojima želimo provesti cijelo ljeto
Savršene haljine za svaki dan u kojima želimo provesti cijelo ljeto

Savršene haljine za svaki dan u kojima
želimo provesti cijelo ljeto

Ovog ljeta želimo živjeti u haljinama. Biramo one od laganih i prozračnih materijala u kojima su i ljetne vrućine podnošljivije. Ako zbog nečeg volimo haljine, to je činjenica da su istovremeno jednostavne i raznovrsne. Ujutro je najlakše uskočiti u haljinu i dodati tek nekoliko modnih detalja, a opet su dovoljno raznovrsne da ih se može nositi za sve prigode.

s.Oliver

Haljine trebaju biti dovoljno dugačke za šetnju gradom, dovoljno kratke za plažu, dok one elegantnije čuvamo za vruće ljetne večeri u gradu ili uz koktel. Ovog ljeta biramo udobne modele u kojima s lakoćom možemo provesti cijeli dan, bilo da smo ‘zapeli’ u gradu ili uživamo na godišnjem odmoru.

Nema žene koja ne želi haljinu u kojoj se osjeća dobro, slobodno i neopterećeno, pogotovo u ljetnim mjesecima. Sve što tražimo, pronašli smo u novoj kolekciji brenda s.Oliver.

s.Oliver

s.Oliver haljine za svaki dan

Njemački brend s.Oliver, kojem se okreću žene koje istovremeno žele biti ženstvene i moderne, predstavio je novu kolekciju haljina za svaki dan. One su napravljene od prozračnih materijala, elastične su na strateškim mjestima uz elegantne ravne linije.

Cijela kolekcija odiše ljetnom jednostavnošću i udobnošću. Haljine su dovoljno ležerne i udobne da u njima poželite provesti cijeli dan. Istovremeno ćete se u njima osjećati opušteno, ženstveno i „sređeno“. Ključni komadi u kolekciji dolaze u jarkim ljetnim bojama. Ipak, i žene koje naginju više neutralnim tonovima također će pronaći nešto za sebe.

s.Oliver

U fokusu su i razigrani uzorci koji jednostavno pozivaju na uživanje u ljetu. Zvijezde kolekcije svakako su duga haljina boje fuksije te plisirana midi haljina u gotovo iridescentnim nijansama. Tu su i haljine u svijetlim nijansama.

Možete i birati želite li istaknuli noge, dekolte ili ramena. Također, kolekcija je prepuna bajkovitih haljina u kojima će se svaka žena osjećati kao princeza. Ako, pak, želite istaknuti struk i to možete s haljinama iz s.Oliver kolekcije.

s.Oliver

U nastavku smo izdvojili svoje s.Oliver favorite, a sve modele ovih haljina idealnih za ljeto na vrućem asfaltu ili uz šum mora možete pronaći na s.Oliver stranici.

s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 559 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 559 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 639 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 979 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 1099 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 1359 LN
s.Oliver
S.OLIVER HAJINA 639 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 559 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 479 KN
s.Oliver
S.OLIVER HALJINA 559 KN

FOTO:PR

Učitati još
Zatvori