Reformation ima crvenu haljinu kakvu je Julia Roberts nosila u Zgodnoj ženi

Reformation ima crvenu haljinu kakvu je Julia
Roberts nosila u Zgodnoj ženi

Jedan od najvećih hitova devedesetih, film Zgodna žena lansirao je Juliju Roberts u zvjezdanu orbitu hollywoodskih glumica, a ljubavna priča iz filma dan-danas je jedna od onih koje stalno, i iznova, po stoti put svi možemo gledati. Film s kultnim statusom u svojim je scenama donosio i modne trendove devedesetih koji su danas ponovno aktualni, a čini se da Zgodna žena ove godine baš posebno nadahnjuje high street dizajnere.

Zavodljiva crvena haljina

Prvo smo u Mangu pronašli točkastu haljinu kakvu je Vivien (Julia Roberts) nosila na polo utakmici u visokom društvu, a sada je brend čije haljine obožavamo, Reformation, lansirao zavodljivu crvenu kreaciju po uzoru na još jedan ključni moment u filmu. U sklopu svoje linije za ovogodišnja svečana događanja, brend se inspirirao trenutkom kada Edward (Richard Gere) odvodi Vivian privatnim avionom do San Francisca kako bi pogledali operu La Traviata.

Reformation

Uska crvena haljina sirena kroja dopire do poda nije u potpunosti identična kreaciji kakvu je nosila Vivian već je prilagođena modernijim linijama. No duboki V-izrez i spuštene naramenice koje otkrivaju pogled na leđa i ramena ono su što je čini posebnom, a Reformation je to zadržao na svojoj haljini te ponudio isti model u crnoj i puderastoj nijansi. Budući da brend dostavlja u Hrvatsku, haljina može biti i vaša – pronađite je na stranici.

Foto: Reformation, screenshot

Učitati još
Zatvori