Najljepši modeli putnih torbi koje su stvorene za stylish putovanja
Najljepši modeli putnih torbi koje su stvorene za stylish putovanja

Najljepši modeli putnih torbi koje su
stvorene za stylish putovanja

Dolaskom proljeća budi se i naša želja za putovanjima. Toplije vrijeme u nama budi želju za istraživanjem i obilaženjem destinacija u kojima želimo hedonistički uživati. Ne trebamo ići na duga putovanja niti daleke destinacije već na produženi vikend u Italiju, Sloveniju ili pak Istru.

Da biste se zaputili na putovanje, prvo i osnovno što trebate napraviti je dobro se organizirati. Bilo da je riječ o dalekim putovanjima ili pak produženom vikendu, potrebna vam je adekvatna putna torba. Za daleke destinacije ona će služiti kao dio ručne prtljage, dok će za bliže destinacije putne torbe biti jedina prtljaga. Želimo da su praktične, a da istovremeno i dobro izgledaju i upravo zbog toga smo u nastavku izdvojili najljepše modele putnih torbi.

Putne torbe – praktičan modni dodatak koji nam uvijek treba

Torbe su modni detalj bez kojeg ne možemo zamisliti stylish kombinaciju. A putne torbe u adekvatnoj veličini su dodatak koji nam je potreban kako bismo na putovanje išli adekvatno dotjerani. Iako se želimo opustiti na putovanju i ne robovati modnim pravilima, putna torba kao komad je baza dobre kombinacije, ali i detalj koji je praktičan i koji će nam olakšati pakiranje.

Možete odabrati model u vidu torbe koji je vrećastog oblika ili pak kožni, a za one koji putuje u nešto opuštenijem moodu predlažemo putni ruksak koji zaista ima prostora i razne džepove i proreze u koje možete staviti stvari koje želite da su vam nadohvat ruke.

Ne znamo za vas, ali nama je uvijek teško izdvojiti veću svotu novca za komad koji ne možemo nositi svaki dan. Ali, zbog toga se pred putovanje uvijek nađemo u istoj situaciji jer nemamo ručnu prtljagu. Ne trebate kupiti preveliku torbu već srednju veličinu koju ćete moći nositi i na kratke izlete ili pak u grad ako idete u shopping. Modela je mnogo, a cjenovno rastu ovisno o brendu. Putne torbe nisu trendi komad i preporuka je uzeti klasičan detalj koji neće izaći iz mode i koji se lako uklopi u bilo koji outfit.

GANT (zalando)
GUCCI (my theresa)
GUCCI (my theresa)
Guess (zalando)
Guess (zalando)
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
Holzweiler (zalando)
JACQUEMUS (my theresa)
Pier One (zalando)
Pier One (zalando)
PRADA (mytheresa)
The North Face (zalando)
The North Face (zalando)
The North Face (zalando)
The North Face (zalando)
The North Face (zalando)
THE ROW (mytheresa)
Valentino Bags (zalando)
Valentino Bags (zalando)
Zign (zalando)
Zign (zalando)

Foto: Instagram (@yvzux, @michellebentzn, @emelieolson),  Zalando, H&M, Mytheresa.

Učitati još
Zatvori