Kako nositi prve proljetne trendove u zimskim kombinacijama?

Kako nositi prve proljetne trendove u
zimskim kombinacijama?

Proljeće je stiglo u naše omiljene modne trgovine, ali ne i u naše garderobe. Iako su police modnih kuća, high street brendova i online shopova ispunile prve proljetne kolekcije, ispred nas su još uvijek neki od najhladnijih zimskih dana. Ipak, nakon nekoliko mjeseci provedenih u zimskim favoritima mnogi među nama zaželjeli su se promjena u ormaru i osvježenja svakodnevnog looka.

PROLJETNI TRENDOVI ZA OSVJEŽENJE ZIMSKOG LOOKA

U potrazi za savršenim osvježenjem svojeg looka na kraju zime poznate blogerice posegnule su za proljetnim trendovima i svojoj zimskoj garderobi dodale prve proljetne komade iz najnovijih kolekcija. I dok će najprozračniji modeli pričekati toplije dane, brojni proljetni komadi su, u spoju sa zimskim favoritima, svoje mjesto već pronašli u posljednjim zimskim kombinacijama it djevojaka street style scene.

Nekoliko jednostavnih stilističkih trikova bilo je dovoljno da trendseterice koje redovito pratimo na uličnoj modnoj sceni osvježe svoje zimske kombinacije. Kako? S dodatkom novih trendova čije vrijeme tek donose proljetni dani, ali čiji efektan izgled već sada može začiniti vaš ormar i look.

Uz pomoć najjednostavniji zimskih favorita poput toplih kardigana, čizama i s još uvijek nezaobilaznim toplim kaputima i jaknama prebačenim preko svakog outfita, proljetni modeli pronašli su svoje mjesto unutar zimske garderobe i zanimljivih slojevitih kombinacija. Meki i topli kardigan istaknuo se kao savršeni komad koji je postao baza brojnih street style outfita koji im donosi dodatni sloj topline i trendi izgled. Šarmantni kardigan popularne Insta djevojke prebacile su preko romantičnih proljetnih bluza i haljina, ali i dodale omiljenoj ležernoj proljetnoj kombinaciji koja spaja najudobniji par traperica i T-shirt.

Haljine su dodati sloj topline pronašle i u slojevitim kombinacijama u kojima ih nosimo preko omiljenog para traperica ili kožnih hlača koje stvaraju cool izgled, idealan za izlaske tijekom zadnjih hladnih zimskih dana. Kako bi svojoj garderobi dodale jedan od najpoželjnijih modela traperica za novu sezonu, trendseterice su cool traperice čije se nogavice ističu dužinom iznad gležnja spojile s jednom od najpoželjnijih modela cipela zimske sezone, čizmama do koljena.

Osim novih it odjevnih komada, proljeće donosi i brojne druge trendove poput modnih dodataka i novih trendi nijansa koji će u našoj zimskoj garderobi unijeti jednako efektno osvježenje. Od statement naušnica, pletenih i okruglih torba do pastelnih boja i razigranih uzoraka, trendseterice su najbolje od proljetne palete i modnih dodatak spojile s toplim pletivom i stvorile odlične zimske kombinacije s daškom proljeća.

Ako ste i vi poželjeli svojoj garderobi dodati prvi proljetne trendove i začiniti svoje zimske kombinacije, u nastavku donosimo dozu inspiracije sa street style scene.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori