Ova proljetna kombinacija Kate Middleton našla se na listi naših favorita

Ova proljetna kombinacija Kate Middleton
našla se na listi naših favorita

Svijet je ovih dana okupirala vijest o dolasku nove kraljevske bebe pa su sve oči uprte u Meghan Markle i princa Harryja koji su javnosti predstavili malenog dječaka i otkrili njegovo ime – Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Ostatak članova kraljevske obitelji život je nastavio prema drugim službenim dužnostima, pa su tako Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea dan dolaska svojeg nećaka na svijet proveli na otvaranju King Cup humanitarne regate. Kate Middleton je ovu priliku iskoristila za elegantnu kombinaciju u svojem stilu, s opuštenijim prizvukom i mornarskom temom.

Francuski chic Kate Middleton

Baš ta opuštena nota učinila ju je savršenom za kopiranje ove sezone. Bezvremenske prugice i tamnoplave hlače elegantno su skombinirane s dozom francuskog chica što je Vojvotkinji podarilo svjež izgled.

Pulover na plavo-bijele prugice, široke hlače visokog struka, salonke na blok petu i crvena clutch torbica u trenu su se našli na listi želja svih Kateinih poklonika te se ubrzo i rasprodali. No uskoro se vraćaju u online shopove te svakako u trgovinama drugih brendova imaju i svoje alternative koje izgledaju jednako dobro.

LK Bennet
Joostricot
Gianvito Rossi
Emmy London
Učitati još
Zatvori