Meghan Markle i princ Harry dočekali dječaka

It’s a boy!

Još jedna kraljevska beba je stigla! Možda se o nijednoj kraljevskoj trudnoći nije nagađalo kao o ovoj, jer mladi je par, za razliku od Kate i Williama, pomno odlučio sakriti sve detalje od javnosti. Razumljivo, Meghan Markle i princ Harry su se u svojoj novoj ulozi Vojvotkinje i Vojvode od Sussexa pojavljivali na svim funkcijama tokom trudnoće, no novopečeni roditelji neće odmah pokazati bebu javnosti niti su željeli unaprijed otkriti spol.

No sada je službeno objavljeno da je Meghan jutros rodila dječaka i da se osjeća dobro, nakon što mediji već danima odbrojavaju dane do mogućeg poroda. Princ Harry i kraljevski dvor vijest su potvrdili na svim društvenim mrežama tako da sada samo čekamo prve fotografije i detalje o imenu koji će se otkrivati u narednim danima.

Foto: Profimedia, Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori