Princ Harry i Meghan Markle po prvi puta pokazali bebu

Baby Sussex na prvim fotografijama

Nakon što je svijetom odjeknula vijest da je, nakon dugog čekanja i poroda obavijenog velom tajne, Meghan Markle rodila, čekalo se samo prvo pojavljivanje novopečenih roditelja u javnosti. Iako su rekli da će pričekati i duže od par dana, Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa, danas su službeno kraljevsku bebu predstavili javnosti.

Od milja nazvan Baby Sussex, ime malenog dječaka još nije objavljeno. Sedmi u liniji prijestolonasljednika neće odmah dobiti titulu princa, osim ako kraljica ne intervenira.

Presretni roditelji pozirali su fotografima s dječakom zamotanim na Harryjevim rukama te odgovarali na pitanja o tome kako se osjećaju i na koga sin najviše liči.

Predstavljanje kraljevskih beba do sada je išlo redoslijedom objave rođenja, zatim prvih fotografija, a tek smo na kraju doznali ime. Tako da se sada još čeka konačna objava bebinog imena javnosti.

Foto: Profimedia

Video: BBC NEWS YouTube

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori