6 odličnih poslovnih kombinacija Olivije Palermo

6 odličnih poslovnih
kombinacija Olivije Palermo

Svojevremeno vladarica street stylea, bez koje nije mogao proći niti jedan report s ulica svjetskih metropola za vrijeme trajanja Tjedana mode (a i inače), u proteklih se par godina malo povukla. Fotografi je neće tako često uloviti svojim aparatom, no kada se to dogodi, Olivia Palermo će ih uvijek dočekati spremna. Nema te prilike u kojoj ova trendseterica ne nosi odlične modne kombinacije, prilagođavajući ih prilici i vječno inspirirajući svojim stilom.

Olivia Palermo ima ormar kojem se divimo

I dok će često za različite evente, svečana događanja, predstavljanja brojnih brendova i modne revije, birati elaborirane statement outfite, svakodnevne kombinacije ipak su joj prigušenije i itekako nosive. Njen stil mogao bi se opisati kao klasika s pomakom, često je vjerna određenim brendovima kao što su Tibi, Gianvito Rossi ili Gucci te rado “reciklira” najdraže komade ovih brendova koje posjeduje.

Inspiraciju za cool poslovni look ove jeseni pronašli smo baš u njenom ormaru. Ako vam radna sredina to dozvoljava, možete se nadahnuti njenim casual izdanjima koje uvijek dodatno “začini” nekim komadom s pričom, no također, ako prilika to zahtijeva, možete od nje “posuditi” ideje za elegantne kombinacije. Ako će birati klasične hlače ili traperice te cipele, onda će preko toga prebaciti zanimljivi kaput ili blejzer, obično odijelo nadogradit će upečatljivom majicom ili salonkama, a ako bira suknje one će biti u nekoj jarkoj boji ili od materijala kao što je koža.

Od šest kombinacija koje smo odabrali, svaka je po nečemu posebna, uvijek u skladu s najnovijim trendovima, pa bile to čizme do koljena u kombinaciji sa suknjom, moćno odijelo, vojničke čizme i slično. Olivia Palermo naprosto će rijetko kada pogriješiti.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori