Poslovne kombinacije u kojima ćemo dočekati ljeto

Poslovne kombinacije u kojima
ćemo dočekati ljeto

@iamgadriana

Ispred nas je još nekoliko proljetnih tjedana koji će donijeti promjenjivo vrijeme i nekoliko izazova unutar našeg ormara, osobito kada je riječ o poslovnim kombinacijama. Što odjenuti kada niste sigurno kakvo će vas vrijeme dočekati na izlasku iz ureda? Najbolji proljetni odjevni komadi i modni dodaci spojit će se s prvim ljetnim favoritima kako bi kreirali savršeno kombinacije za svaki dan koji donosi prijelazno razdoblje iz proljetne u ljetnu sezonu.

Ovu jednostavnu formulu pronašli smo u kombinacijama modne influencerice Adriane Gastélum koje su savršena outfit inspiracija za tjedan ispred nas, ali i nekoliko tjedana koji će ga slijediti.

@iamgadriana

POSLOVNE KOMBINACIJE ZA PROMJENJIVE PROLJETNE DANE

Kako popularna španjolska Instagram zvijezda kreira savršene poslovne kombinacije za promjenjivo vrijeme koje je nezaobilazni dio proljetne sezone? Adriane Gastélum iz svoje proljetne garderobe izdvojila je nekoliko ključnih komada i dodala im dozu svježine u ljetnim trendovima, odjevnim komadima i modnim dodacima.

Poslovno odijelo svoj savršeni dodatak pronašlo je u ljetnim sandalama, dok prozračna ljetna haljina odlično izgleda s klasičnim blejzerom prebačenim preko. Među njezinim poslovnim favoritima nalaze se i klasične crne hlače s modernim pomakom, pencil suknja na kopčanje i elegantne bluze koje baš svakoj kombinaciji daju dozu ženstvenosti, ali i udobni basic komadi poput traperica i tenisica. Kako bi crno-bijelim proljetnim favoritima dodala dašak ljeta i svojim poslovnim kombinacijama najavila sezonu ispred nas, Adriana je posegnula za otvorenim ljetnim cipelama, lanenim odjevnim komadima i trendi nijansama.

Od ključnih proljetnih modela do ljetnih trendova koji se moraju naći na vašoj shopping listi, u nastavku otkrijte najbolje odjevne komade i modne dodatke koje vrijedi dodati u poslovnu garderobu, ali i dozu inspiracije kako ih nositi u tjednima ispred nas.

@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana
@iamgadriana

Foto: Instagram (@iamgadriana)

Učitati još
Zatvori