7 savršenih: Plisirane suknje koje želimo imati
7 savršenih: Plisirane suknje koje želimo imati

7 savršenih: Plisirane suknje
koje želimo imati

Ljeto nam je došlo, a samim tim i odluke u koju ljetnu garderobu ćemo uložiti. Vrijeme je evenata, koncerata, ali i godišnjih odmora i u tom smislu je potrebno uložiti u upečatljive, a trendi komade koje ćemo lako kombinirati. Ljeto je godišnje doma u kojem se želimo dotjerati, a da se istovremeno ugodno osjećamo. Osim toga, sezona je i svečanih događaja za koje vrlo često ne znamo što odjenuti. Komadi, koji se se  pokazali izuzetno jednostavnima za kombiniranje, a našem outfitu daju dozu glamura su plisirane suknje.

Plisirane suknje u razigranim kombinacijama

Plisirane suknje su već dugi niz godina komad iz kojeg se ne skidamo. Naime, riječ o suknji prepoznatljivog i specifičnog kroja koja daje dozu romantike i jako lijepo se uklapa na ostale modne komade. Kada govorimo o bojama, u modi su razigrani i vibrantni tonovi pa bismo posebno istaknuli ružičastu i zelenu kao hit boje sezone. No, za one vjerne minimalizmu prisutni su i nešto zagasitiji tonovi. Crna plisirana suknja je klasik s kojim ne možete pogriješiti. Za večernji izlazak predlažemo mini plisiranu suknju koja odaje stylish, a istovremeno školski dojam koji je posljednje vrijeme veoma popularan. Ove komade možete nositi za dnevne i večernje varijante.

Predlažemo ih kombinirati na nezaobilazne chunky sandale ili ribičke sandale u kombinaciji s bijelim t-shirtom i tako dobiti casual, a upečatljivu kombinaciju. Za večernji look, plisirane suknje će se izvrsno slagati s popularnim crop topom i sandalama na petu. Bezbroj je kombinacija na koje možete nositi plisirane suknje jer je riječ o komadu s kojim ne možete pogriješiti. Bilo da ste ljubitelj klasičnih ili razigranih kombinacija, ovaj komad će se izvrsno uklopiti u sve vrste garderobe. Plisirane suknje su dobar odabir i za poslovne sastanke preko kojih možete prebaciti blejzer i tako imati klasičnu kombinaciju u kojoj ćete biti primijećeni. U nastavku izdvajamo 7 savršenih plisiranih suknja koje se zaista isplati imati.

COS
COS
Jacquemus
COS
Versace
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, COS, Mytheresa

Učitati još
Zatvori