Najdraža jesenska kombinacija – pletivo i suknja

Najdraža jesenska kombinacija
– pletivo i suknja

Jesenski dani polako se približavaju svojoj kulminaciji, a u međuvremenu se profiliralo nekoliko trendi kombinacija koje obilježavaju ovo vrijeme. Pisali smo vam o paru koji čine pletivo i traperice, sweatshirti i suknje postali su naš idealan vikend spoj, a sada je idealno vrijeme da se zaljubite i u kombinaciju pletiva i suknje.

A post shared by Sonia Lyson (@soniafrancex) on

Pletivo i suknja

Zašto je ova kombinacija toliko zanimljiva? Za početak, zbog igra dimenzija. Vaš omiljeni pleteni pulover može biti oversized kroja i izgledati vrlo efektno uparen s uskom mini suknjom ili u slojevitoj kombinaciji s lepršavom midi suknjom. Različite dimenzije komada koje spajate daju jednu sasvim novu dimenziju looku koji nosite. Za koju god kombinaciju duljina i krojeva se odlučili, ona će bez sumnje biti upečatljiva.

Zatim je tu igra tekstura. Pletivo uvijek ima jednu posebnu, meku i pomalo čupavu teksturu, koja izgleda savršeno u kombinaciji s bilo kojom drugom teksturom, počevši od one nježne i svilenkaste na profinjenoj slip suknji pa sve do grublje teksture na crnoj kožnoj suknji. Prijedloge kako upariti pletivo i suknju donosimo u nastavku.

PLETIVO I SLIP SUKNJA

PLETIVO I PLISIRANA SUKNJA

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

PLETIVO I SUKNJA S UZORKOM

Objavu dijeli Linda Tol (@lindatol_)

PLETIVO I MINI (KOŽNA) SUKNJA

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori