Najljepše pletene torbe koje ćemo nositi ovo ljeto

Najljepše pletene torbe koje
ćemo nositi ovo ljeto

Proljeće u koje smo zakoračili po mnogočemu je drugačije od onih prethodnih. Osim što je pandemija koronavirusa promijenila našu svakodnevicu, promijenila je i našu garderobu. Umjesto u najpoželjnije proljetne trendove i modele, uskočili smo u ležerne odjevne kombinacije za dane provedene kod kuće. Baš poput proljetnih trendova, i modni dodaci našli su se u drugom planu. Iako se uvijek, bez obzira na sezonu, nalaze među našim omiljenim modnim dodacima, torbe su ovog proljeća ostale u ormaru.

Ipak, ljeto će stići brže no što mislimo i, nadamo se, donijeti neke bolje dane. I dok maštamo o najljepšim plažama, polako smo počeli planirati i svoju ljetnu garderobu. Uz prve modele kupaćih kostima koji su već stigli u online shopove naših omiljenih modnih brendova, na virtualnim policama zapazili smo i prve pletene torbe koje će se još jednom istaknuti kao it modni dodatak za one tople ljetne dane.

Pletene torbe koje ćemo nositi ovo ljeto

U različitim oblicima i veličinama, pletene torbe još jednom su zavladale ljetnim modnim trendovima. Izrađene od prirodnih materijala, pletene torbe u svaku kombinaciju unose ležernost i neodoljivu dozu šarma. I dok nas veliki pleteni cekeri podsjećaju na bakinu torbu za tržnicu, male, čvrste košarice donose allure francuskog stila koje je još u šezdesetima popularizirala modna ikona prepoznatljivog stila, Jane Birkin. Osim daška nostalgije i francuskog chica isprepletenih kroz klasične modele, nova sezona donijela je i torbe nadahnute modnim trendovima čije vrijeme tek dolazi.

Neobične i upečatljive, ali istovremeno i jednostavne i svestrane, pletene torbe u trendi izdanju ove sezone donose kombinaciju kože i rafije te dodatak najpoželjnijih boja poput pastelnih tonova zelene i vibrantnih nijansi žute, crvene, ružičaste i plave boje.

Mango

Kako ćemo nositi omiljenu pletenu torbu ove sezone? Uz prozračne ljetne klasike poput ženstvenih haljina, u spoju s lanenim modelima i basic komadima poput bijelog T-shirta i traperica te u kombinaciji s trendi modelima koje će tek donijeti ljetne kolekcije naših omiljenih modnih brendova.

U nastavku donosimo pregled najljepših ljetnih modela koje već možete pronaći online, a koje ćete poželjeti dodati u svoj ljetni ormar.


Mango


& Other Stories


Zara


Topshop


Ashley Summer


Massimo Dutti


Anthropologie

Anthropologie
The Jacksons
The Jacksons


Kaanas

Foto: Instagram, Anthropologie, Kaanas (Asos), Mango, Massimo Dutti, Topshop, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori