Najljepše Mango natikače s mašnom sada su na odličnom ljetnom sniženju

Najljepše Mango natikače s mašnom sada su
na odličnom ljetnom sniženju

Među modelima koji će obilježiti trendove u svijetu cipela ove sezone istaknule su se jednostavne za kombiniranje i udobne za nošenje natikače. Udobne i s trendi pomakom u boji ili detaljima, ravne natikače bit će naš omiljeni model za svaki dan. Uz Birkenstock natikače i najudobnije modele koje ćemo obožavati nositi kod kuće, ali i izvan nje, jedan od najpoželjnijih modela i ovog će ljeta biti natikače s mašnom.

I ove sezone nosimo natikače s mašnom

Iako ih je uvijek krasila doza udobnosti, tek nekoliko posljednjih sezona natikačama je dalo efektan izgled. Najsvestranije i najelegantnije izdanje natikača i ove se ljetne sezone vratilo sa šarmantnom mašnom.

Nakon što su prešle granicu ležernog odijevanja, natikače su postale trendi model koji pristaje baš svakoj kombinaciji. Uz crne i smeđe modele od kože koji spajaju udobnost i eleganciju, natikače s mašnom postale su modni favorit za tople dane kojem se vraćamo svake godine. Jednostavne, udobne i šarmantne, one donose odmak od jednostavnosti elegantnih modela, ali istovremeno zadržavaju njihovu svestranost, donose odmak od ležernosti sportski modela, ali istovremeno zadržavaju njihovu udobnost.

Kao modni dodatak koji odlično izgleda u dnevnim i večernjim izdanjima, u kombinaciji s razigranim ljetnim uzorcima i raskošnom jarkom i pastelnom paletom boja, ali i savršeno pristaje omiljenim ljetnim klasicima te neutralnim i zemljanim tonovima, natikače s mašnom našle su svoje mjesto u brojnim high end i high street kolekcijama. Najljepše pristupačno izdanje ovog trendi modela pronašli smo u prvoj ljetnoj kolekciji španjolskog high street brenda Mango, a popularni modeli trenutno se nalazi na odličnom ljetnom sniženju.

Najpoželjniji model s Mango potpisom

Mango natikače s efektnom mašnom dolaze u tri boje, pastelnoj žutoj i vibrantnoj ružičastoj nijansi te klasičnoj i vječno privlačnoj crnoj boji. Njihova snižena cijena je 199,90 kuna i još uvijek su dostupne ekskluzivno u Mango online shopu. U nastavku pogledajte kako izgledaju i pronađite svoju omiljenu boju.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori