Jeste li znali da možete personalizirati adidas tenisice? Možete na njih napisati što god želite
Jeste li znali da možete personalizirati adidas tenisice? Možete na njih napisati što god želite

Jeste li znali da možete personalizirati adidas tenisice? Možete na njih napisati što god želite

Već smo potvrdili kako su adidas Sambe na samome vrhu posljednjih 3 godine. Hype za tenisicama ne slabi te su iz dana u dan sve popularnije. S nizom lansiranja i ekskluzivnih suradnji sportski brend je dokazao kako je dominantni igrač te planira nastaviti Samba ekspanziju. Naime, svakoga dana rade na novim mogućnostima i opcijama kako bi udovoljili kupcima te pružili ultimativno shopping iskustvo za sve nas. Kao najnoviju opciju, uveli su mogućnost personalizacije viralnih adidas tenisica. Više informacija donosimo u nastavku.

Personalizirane tenisice

Pokraj uspješnih Wales Bonner suradnji te ekskluzivnih lansiranja kao što su Messi Sambe, adidas je odlučio otići korak dalje te dodati mogućnost personalizacije tenisica. O čemu se radi? Već smo pisali o šarmantnim custom made Samba modelima koje izrađuju kreativni Instagram profili, a više informacija o njima pročitajte ovdje.

No, sada kao najnoviju opciju unutar adidas web stranice imate mogućnost dodavanja teksta i brojki na omiljene tenisice. Možete birati između teksta na lijevoj ili desnoj tenisici, ili se odlučiti za obje. Svaka personalizacija košta 7,50 eura te će vas tako dodavanje teksta na obje tenisice koštati sveukupno 15 eura. Također kod dodavanje teksta, možete izabrati do 10 slova za svaku tenisicu.

Novi adidas feature je kul opcija za ljubitelje personaliziranih odjevnih komada. Osim toga s pregršt Samba tenisica koje svi posjeduju, ova nova adidas personalizacija je i funkcionalan te praktičan izbor za sve. Personalizirane Sambe su savršen poklon za modne fanatike. Požurite i naručite svoje tenisice s custom made tekstom.

Kliknite na link, pronađite svoje omiljene samba modele te odaberite fora tekst.

adidas tenisice

Foto: Adidas, Instagram (@stineehonore @miregarde @keziacook)

Učitati još
Zatvori