Najefektnije party haljine u kojima želimo dočekati novu godinu

Najefektnije party haljine u kojima
želimo dočekati novu godinu

Party haljina je nepobjedivi klasik kojem se uvijek rado vraćamo u potrazi za onim jednim posebnim komadom u kojem ćemo se osjećati i izgledati odlično. Nova party sezona istaknula je nekoliko novih party modela u kojima ćete se, bez sumnje, istaknuti na svakom blagdanskom tulumu. Ispred nas sada je onaj najveći tulum blagdanske sezone što znači samo jedno – vrijeme je da posegnemo za najposebnijom party haljinom!

Party haljina u najefektnijim modelima sezone

Kako bi zasjali u svakom smislu te riječi posegnite za haljinom posutom šljokicama ili prošaranom sjajnim nitima. Raskoš sjajnih ukrasa najbolje će izgledati u kombinaciji s jednostavnim krojevima. Uz šljokičaste modele, ove zime jednostavnost klasičnih silueta ukrasit će i razigrani uzorci te raskošni materijali poput baršuna i satena. Za razliku od spoja raskošnih detalja i jednostavnih krojeva, jednobojni modeli će ostaviti prostora za igru siluetama i upečatljivim detaljima. Slip modeli istaknut će se otvorenim leđima, dok će jednostavnost haljina dugih rukava obogatiti voluminozni rukavi, volani i mašne. Osim raskoši detalja, nova sezona donosi i nekoliko raskošnih boja – uz crnu boju kao vječni klasik, modni trendovi istaknuli su nježne pastelne nijanse i jarke boje kao odličan izbor inspiriran aktualnim modnim trendovima.

Najljepše modele haljina u kojima ćete zasjati na novogodišnjem tulumu pronašli smo u kolekcijama modnih brendova čije nas party kolekcije uvijek oduševe. Omiljena Mona donosi party haljinu u nekoliko odličnih izdanja, britanski brend RIXO u središtu svoje zimske party kolekcije istaknuo je haljine ukrašene retro uzorcima i jarkim bojama, dok se Zarin sestrinski brend Uterque pobrinuo za efektne modele ukrašene šljokicama i perjem. Za sve one koji traže party haljinu s elegantnim pomakom, Massimo Dutti pripremio je nekoliko savršenih modela.

Najbolje party haljine krojene po mjeri svakog novogodišnjeg tuluma, izdvojile smo u nastavku!

MONA
Massimo Dutti
RIXO
RIXO
Massimo Dutti
RIXO
Uterqüe
Massimo Dutti
RIXO
Uterqüe
MONA
RIXO
Uterqüe
Uterqüe 
Uterqüe
MONA
MONA

Foto: Instagram, Massimo Dutti, MONA, RIXO, Uterque

Preporuka

Zatvori