Ovo su trenutno najpopularniji modeli Uggsica, evo kako ih nositi ove jeseni
Ovo su trenutno najpopularniji modeli Uggsica, evo kako ih nositi ove jeseni

Ovo su trenutno najpopularniji modeli
Uggsica, evo kako ih nositi ove jeseni

Najudobnije i najmekanije čizme poznate ženskom stopalu doživjele su veliki comeback.

Ako UGG čizme niste preferirali kad su prošli put bile u modi, s obzirom na puno profinjenije outfite kakvi se trenutno nose, možda ćete o njima razmisliti ove zime.

Od australskih plaža do gradskog asfalta

UGG čizme originalno su nosili australski surferi, zatim su ih krajem devedesetih na modnu mapu uvele Britney Spears i Pamela Anderson, koje su ih nosile uz traper minice i kratke majice s natpisima, a nakon toga su mekane čizmice postavljene krznom preplavile razdoblje dvijetisućitih.

Nosile su se uz plišane trenirke u žarkim bojama, ultra minice i asimetrična haljine, a djevojke koje su bile poklonice tog trenda razvile su posebnu tehniku vezanja traperica gumicom za kosu kako bi Uggsice uz traperice bolje stajale.

Zajedno s ostalim Y2K trendovima, i Uggsice su se vratile na velika vrata, no ovaj se put nose uz stilski pročišćene outfite lišene ironije.

Ove trendi čizmice mogu se kupiti u raznim modelima i bojama, no gen Z najviše su privukli klasični modeli UGG Classic Mini te UGG Ultra Mini i Ugg Toggle mini u nijansama lješnjaka i spaljenog cedra.

Dok UGG čizmice u pastelnim i žarkim bojama nisu osvojile današnju generaciju, jedan se atipični model ipak uspio probiti na ljestvicu najpoželjnijih. Riječ je o niskim čizmicama s platformom u modelima UGG Classic Mini Platform i Ugg Classic Ultra Mini Platform, koje nogama daju nekoliko dodatnih centimetara te osiguravaju ekstra stabilnost.

Ako vas brine osjetljiva narav originalnih Ugg čizmica, možete isprobati noviji model UGG Toggle, s gumenim pojačanjem.

Kako nositi UGG čizmice u 2023.

UGG čizme osmišljene su prvenstveno kako bi osigurale toplinu i udobnost pa tako na njih i gledajte. Pri osmišljavanju outfita više se fokusirajte na paletu boja i vremenske prilike nego na isticanje činjenice da je ovaj trend stigao ravno iz dvijetisućitih.

UGG čizme ove se sezone po prvi puta nose uz široke, slouchy hlače i komade od kože, a odlično izgledaju i uz minice u spoju s najlonkama od 20 dena te opuštenim trapericama i oversized kaputima.

Čizme UGG Classic Mini i UGG Ultra Mini mogu se naručiti sa službene stranice tog australskog brenda koji dostavlja i do Hrvatske, no prilikom online shoppinga morat ćete biti sretne ruke jer su gotovo sve veličine rasprodane.

Evo u kojim sve bojama možete pronaći hit modele popularnih australskih čizmica.

UGG Classic Mini II Boot

Učitati još
Zatvori