Outfit ideje za tulume na plaži koje donosi vikend

Outfit ideje za tulume na plaži
koje donosi vikend

@belenhostalet

Svaki ljetni vikend donosi novi razlog za večernji izlazak! Ako ovaj vikend provodite na moru, to će bez sumnje biti beach partyji koji će naše omiljene plaže pretvoriti u ljetni plesni podij. Upravo za njih, u ljetnoj garderobi nalazi se nekoliko mjesta rezerviranih za one posebne i prozračne komade u kojima ćemo izgledati odlično i osjećati se jednako dobro. 

KOMBINACIJE ZA TULUME NA PLAŽI

Odabir savršenog outfita i spremanje za izlazak omiljeni je ritual koji prethodi svakom izlasku, koji tijekom ljetnih dana nerijetko završava izvlačenjem omiljene prozračne haljine iz ormara. Iako je haljina uvijek siguran i jednostavan izbor jer u jednom komadu stvara efektan look, odlične kombinacije za ljetne tulume na plaži kriju se i izvan raskošnog svijeta haljina.

@aimeesong

Ako se želite odmaknuti od sigurne outfit formule koju haljina predstavlja u svakom ljetnom ormaru, na uličnoj modnoj pisti pronašli smo ljetne kombinacije naših omiljenih street style zvijezda stvorene za ljetne tulume koje ne uključuje haljine, ali izgledaju jednako dobro.

I dok se u prozračnim i romantičnim ljetnim haljinama krije savršeni elegantni look za večernje prilike, spoj naizgled nespojivih ljetnih modnih favorita koji nisu haljine stvorit će savršeni cool look za ljetne tulume. Bilo da se radi o kombinaciji traper šorca i party topa ili ljetnog kompleta koji ovo ljeto nije zaobišao nijednu kolekciju, uvijek tražite jarke boje koje odlično pristaju preplanulom tenu i nekoliko efektnih modnih dodataka za onaj wow efekt.

Bilo da tražite dozu inspiracije kako začiniti omiljenu ljetnu haljinu za tulum na plaži ili savršenu alternativu tom ljetnom party klasiku, nekoliko odličnih outfit ideja donosimo u nastavku.

@oliviavlopez
@belenhostalet
@lucywilliams02
@belenhostalet
@carmengracehamilton
@collagevintage
@aimeesong
@belenhostalet
@lucywilliams02
@aimeesong
@wethepeoplestyle
@lucywilliams02

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori