& Other Stories trenutno ima velika sniženja pa smo izdvojili najbolje jesenske komade
& Other Stories trenutno ima velika sniženja pa smo izdvojili najbolje jesenske komade

& Other Stories trenutno ima velika sniženja pa smo izdvojili najbolje jesenske komade

Brend & Other Stories jedan je od onih čiji komadi odišu bezvremenskom elegancijom. Koju god kolekciju izbacili, uvijek možemo pronaći nešto za sebe. To su basic komadi koje bi svatko trebao imati u svom ormaru. Oni su nosivi godinama, a ne samo jednu sezonu. Trenutno je u tijeku & Other Stories sniženje i hrpa komada je prilično jeftinija nego inače.

To sniženje je naravno čarobna riječ, kako nama, tako i većini ljudi. Zato smo odmah pohitali vidjeti što se nudi. Zapravo, najviše se nam se sviđa što su to zaista jesenski i zimski komadi, a ne ostaci ljetne kolekcije koje ne bismo mogli nositi sve do sljedeće godine.

& Other Stories sniženje donosi hrpu basic komada

Brend & Other Stories ovog puta na sniženju donosi džempere, košulje, kapute i mnoge druge komade. Oni su toliko raznovrsni da ih možete nositi svakodnevno ili pak u svečanim prilikama ako izaberete prave dodatke i nakit.

Osim odjeće, na ovom sniženju možete naći i torbe u neutralnim nijansama koje možete kombinirati u mnogim kombinacijama. Također, tu su marame i slični dodaci. Poseban fokus je i na gležnjačama koje su nam omiljena jesenska obuća. One dolaze u klasičnoj crnoj boji, u brušenoj bež varijanti i mnogim drugima.

 

S obzirom na to da je snižena ponuda stvarno bogata, a malotko ima vremena beskonačno listati po stranici, odlučili smo izdvojiti najbolje snižene komade. U obzir smo uzimali one koji su najnosiviji i koje možete ‘isfurati’ bezbroj puta na hrpu različitih načina. Osim toga, birali smo i one koji su najviše sniženi i u koje se najviše isplati uložiti.

Komadi su to koje ćete zasigurno nositi ove jeseni i zime, a vrlo vjerojatno se od njih nećete odvajati ni u godinama pred nama, kada god krenu hladniji dani. Osim basic komada, tu smo ubacili i nekoliko onih šljaštećih, ipak je već pomalo vrijeme za biranje outfita za evente koji dolaze krajem godine. Ako ih sada nađete i to po sniženoj cijeni, nema živciranja i mahnitog traženja u zadnji čas kada počnu pristizati pozivnice za evente.

& Other Stories sniženje – Najbolji komadi

Učitati još
Zatvori