Romantične bluze s high street potpisom uz koje jesen može početi

Romantične bluze s high street potpisom
uz koje jesen može početi

Do prije nekoliko sezona i ne pretjerano uzbudljivi odjevni predmeti, a danas neki od najpoželjnijih modnih komada. Naravno, govorimo o bluzama koje su se unatrag par godina ponovno vratile u središte pozornosti i od tada ih se ne možemo zasititi. Kratke ili oversized kroja, romantične ili zavodljive, jednobojne ili s printom, neutralne ili otkačene… Izbor modela i stilova veći je no ikad, a svaka nova sezona u fokus gurne neki novi trend.

U slučaju ove jeseni, to će definitivno biti romantične bluze s efektnim detaljima, a to nam pokazuje i aktualna ponuda high street trgovina. U webshopu brenda &Other Stories pronašle smo savršene modele uz koje jesen može početi!

&Other Stories romantične bluze za jesen

H&M-ov sestrinski brend &Other Stories naviknuo nas je na efektne i trendi komade koji se mogu kombinirati na niz načina, a trenutno ima baš dobru ponudu bluza za jesen u romantičnom stilu.

&Other Stories bluze dolaze u bijeloj, crnoj, nježno plavoj, tamnoplavoj i roza boji, kojima se pridružuju i modeli u traperu, očito ponovno popularni u novoj sezoni. Romantične bluze ističu se oku privlačnim detaljima koji ih čine nježnima i šarmantnima, a to su redom okrugle kragne, volani i puf rukavi. U nastavku smo izdvojile super modele iz aktualne ponude brenda koju dodatno možete istražiti ovdje.

Foto: &Other Stories

Preporuka

Zatvori