Znamo gdje pronaći sve nove pletene torbe za ljeto

Znamo gdje pronaći sve nove
pletene torbe za ljeto

Ovog ljeta, torbe izgledaju bolje no ikad. S ljetnim danima u naše omiljene dućane i web shopove stigle su nove kolekcije i donijele pregršt raskošnih trendova i neodoljivih modela među kojima su kao jedan od najpoželjnijih modnih dodatak istaknule šarmantne ljetne torbe. Među najpopularnijim ljetnim modelima svoje mjesto pronašli su svi naši omiljenih klasici poput cross-body modela, torba s tankim lancem te velikih shopper ili tote torba. Ipak, najviše pažnje u baš svakoj ljetnoj kolekciji i ove sezone plijene pletene torbe.

PLETENE TORBE ZA LJETO 2018.

Sezane

Nakon što su prije sezonu, dvije osvojile svaki stil, ormar i outfit, pletene torbe ovog su se ljeta vratile u bezbroj novih modela i oblika. Od klasične basket torbe inspirirane modelom koji je obožava Jane Birkin do pletenih ruksaka i velikih cekera koje ćete pronaći ne samo u kolekcijama poznatih modnih kuća i brendova, već i ormaru svoje bake, pletene torbe i ovog će ljeta biti modni dodatak koji će svaku kombinaciju učiniti efektnijom i šarmantnijom. Uz modele koje krasi elegancija jednostavnih linija i klasičnih oblika, nova kolekcija donose i novo, razigrano lice pletenih torbi koje je najpoželjnije torbe sezone spojila s neobičnim oblicima poput male ribe i ukrasile upečatljivim detaljima poput pompona te detalja od kože ili tkanine s prugastim uzorkom.

Na uličnoj modnoj pisti, pješčanoj plaži ili pod zvjezdanim nebom koje će se nadviti iznad najboljih ljetnih tuluma na otvorenom, pletena torbe bit će jedina konstanta unutar razigranog ljetnog looka. Gdje pronaći najbolje pletene torbe za ljeto ispred nas? Otkrijte u nastavku!

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

NET-A-PORTER

Ulla Johnson

Muun

Hereu

Loeffler Randall

Wicker Wings

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

SEZANE

Sezane

Sezane

TOPSHOP

Topshop

Topshop

Topshop

H&M

H&M

H&M

H&M

BERSHKA

Bershka

Bershka

Bershka

Učitati još
Zatvori