Nove midi haljine koje možete početi nositi odmah

Nove midi haljine koje možete
početi nositi odmah

Midi haljine za novu sezonu

Iako još uvijek s varljivim temperaturama, proljeće nam se smije iza ugla i poziva nas da odbacimo teške zimske slojeve. Posegnut ćemo tako za laganim materijalima, lepršavim krojevima i veselim uzorcima, a ima li boljeg kandidata, koji spaja sve navedeno, od haljine? Mi ćemo reći da nema, pogotovo ako odlučite odabrati trendi midi kroj koji je odlično rješenje za poslovne kombinacije, kao i one opuštene, dnevne.

U midi haljinama bit će lakše zakoračiti u proljetne dane s golim nogama, u obući iz novih kolekcija koja jedva čeka da ju prošetamo. A osim kroja koji dopire otprilike do polovice potkoljenica, što će još biti trendi po pitanju haljina, pitate se? Ove je sezone, izgleda, dopušteno gotovo sve. Uzorci će biti razigrani i poznati – tu su točkice, print lanca, životinjski print – posebice leopard, cvijeće u svojem najsitnijem izdanju i klasične prugice. Midi haljine na kopčanje ili u struku stegnute remenom već nekoliko sezona vladaju i zbog svojeg laskajućeg kroja sigurno neće ubrzo nestati iz kolekcija.

Svaki modni brend ove sezone donosi svoje viđenje midi haljine, a mi smo u nastavku izdvojili one koje možete početi nositi odmah. Hladnija jutra još će zahtijevati najlonke, no poslijepodneva uskoro više neće – dovoljno će biti nataknuti omiljene niske cipele, čizmice ili tenisice te prebaciti preko ramena kožnu jaknu ili baloner i efektna kombinacija će biti spremna.

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Pinko

Pinko

H&M

H&M

H&M

H&M

Reserved

Zara

Reserved

& Other Stories

& Other Stories

Zara

Reserved

Reserved

Zara

Patrizia Pepe

Zara

Replay

H&M

H&M

H&M

Zara

Reserved

Foto: Zara, Reserved, H&M, Pinko, Replay, Patrizia Pepe, & Other Stories

Učitati još
Zatvori