Nova Self-Portrait haljina u najljepšoj nijansi zelene

Nova Self-Portrait haljina u
najljepšoj nijansi zelene

@mrselfportrait

Modni brend Self-Portrait, iza kojeg stoji dizajner Han Chong, u posljednjih nekoliko godina postao je poznat po svojim specifičnim koktel haljinama koje su pronašle svoj put i do garderoba brojnih hrvatskih trendseterica.

S obzirom na popularnost koju brend uživa u svijetu, svaka nova Self-Portrait kolekcija prati se s velikim interesom i najčešće oduševi jer se prepoznatljive Self-Portrait siluete pojavljuju u nekim novim kombinacijama materijala, uzoraka i boja. Oduševljenje će bez sumnje izazvati i nadolazeća proljetna kolekcija brenda, za koju je dizajner pripremio brojne novitete, a kao najavu jednog divnog modnog proljeća dobili smo ovu zelenu ljepoticu, koju je brend Self-Portrait ovih dana predstavio na svom Instagram profilu.

Zelena haljina za kojom će se okretati glave

Nova Self-Portrait haljina dolazi u najljepšoj nijansi zelene boje i za njom će se u proljetnoj sezoni sigurno okretati glave. Osim bojom, osvaja i svojom midi duljinom, kombinacijom šifona i čipke, plisiranim detaljima, puf rukavićima i prednjim izrezom na gornjem dijelu haljine koji neodoljivo podsjeća na korzet.

Sve o ovoj novoj ljepotici brenda Self-Portrait doznajte ovdje, a u prodaji su već i drugi međusezonski komadi koji dolaze upravo u toj divnoj zelenoj boji.

Foto: Instagram, Self-Portrait

Učitati još
Zatvori