Kako nositi Crocsice i izgledati stylish
Kako nositi Crocsice i izgledati stylish

Kako nositi Crocsice i izgledati stylish

Kada govorimo o modnim trendovima i modi možemo zaključiti kako se brzo mijenja. Iz sezone u sezonu smo bombardirani novim trendovima, a dizajneri se doslovno natječu čiji komad će biti popularniji. Moda se promijenila i posljednjih par godina naglasak je na nosivim i udobnim komadima. Couture je definitivno pao u drugi plan, a new luxury estetika i ulična moda su osvojile svijet. Promjenu možemo primijetiti i po brojnim visokim modnim kućama koje imaju kolaboracije s brendovima poput Birkenstocka, Crocsa i ostalih. Popularne natikače Crocs su ove sezone nezaobilazni hit, a kako u njima izgledati stylish saznajte u nastavku.

Crocs natikače kao dio modnih kombinacija

Crocs natikače su odavno izašle iz funkcionalnih okvira u smislu udobnih natikača za plažu, a postale stylish natikače koje su nezaobilazni dio streetstyle scene. Što god mislili o njima, činjenica je da ovaj brend ima rasprodanu svaku kolaboraciju, a visoke modne kuće su napravile svoju inačicu popularnih natikača. Osobito bismo izdvojili Balenciaginu verziju Crocsica na petu koje su izazvale mnogobrojne reakcije. No, ovo nije jedini brend iza kojeg stoje popularne kolaboracije. Birkenstock je ove godine izbacio suradnju s Manolom Blahnikom koji se smatra apsolutnim kraljem kad su cipele u pitanju. Sve to nas vodi do zaključka kako se moda drastično promijenila i kako smo u mogućnosti uvesti nosive komade u glamurozne outfite.

Crocsice se mogu kombinirati na sve. Predlažemo ih nositi na jeans hlače i crop top jer ćete tako dobiti trendi gradsku kombinaciju idealnu za odlazak na kavu. Osim toga, ove natikače jako lijepo se slažu na duge, lepršave haljine, posebno bismo istaknuli ružičastu kao hit boju sezone. Riječ je o cipelama koje imaju mogućnost transformacije i ako se kombiniraju sa statement komadima izgledaju trendi i upečatljivo. Osim toga, vrlo su udobne i kao takve idealan odabir za duge gradske šetnje ili odlazak na posao. Moda je igra s kojom se valja uhvatiti u koštac, stoga za one hrabre u nastavku izdvajamo najljepše modele Crocsica za ovu sezonu.

Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs

Foto: Instagram, Zalando

Učitati još
Zatvori