Street style inspo: Bijeli komadi
Street style inspo: Bijeli komadi

Street style inspo: Bijeli komadi

Modni trendovi se ubrzano mijenjaju, a zajedno s njima i sadržaj našeg ormara. Posljednje vrijeme naglasak mode je na bojama i vibrantnim kombinacijama. Vraćaju se trendovi devedesetih, a nove serije također utječu na promjenu estetike. Ponekad je poželjno uložiti u razigrani modni detalj u ‘it’ boji i tako osvježiti kombinacije, no klasika je uvike igra na sigurno. Ljeti, kada nam je vruće i želimo se osjećati ugodno ne postoji bolje rješenje od bijelih komada. Bijeli komadi u zajedničkoj sinergiji čine upečatljiv, a jednostavan outfit.

Bijeli komadi za dnevne i večernje outfite

Bijeli komadi se lako kombiniraju. Ove sezone naglasak je na prirodnim materijalima od kojih bismo posebno istaknuli lan. Trendi kombinacija je lan na lan i to je outfit s kojim nećete pogriješiti. Laneno bijelo odijelo može poslužiti i za svečane prigode u kombinaciji sa sandalama na petu koje će podići outfit. Ispod ove kombinacije bismo predložili crop top ili popularni grudnjak s kristalima.

Sportske bijele kombinacije s popularnim tenisicama su isto casual kombinacija s kojom nema greške. Bijeli komadi su dobar odabir i za večernje i svečane kombinacije. Naime, bijela haljina je klasik komad koji možemo kombinirati na sandale na petu i spremni smo za svaku svečanu priliku.

Bijela boja je klasik s kojim nema greške

Istu tu haljinu, ako kombiniramo na tenisice ili ravne sandale možemo nositi u casual kombinaciji s popularnim cekerom. Bijeli crop top je izvrstan odabir za event ili večernji izlazak, a njega možemo kombinirati na bijeli traper koji je ove sezone hit. Kombinacija s bijelim komadima je zaista mnogo, a posebno bismo izdvojili bijelu košulju koju možemo nositi na razne načine. Funkcionalan i stylish komad koji ima mogućnost prilagođavanja raznim outfitima. Bilo da je vežemo u struku ili pustimo da pada, ovaj bijeli komad će nas učiniti posebno dotjeranima. U nastavku se inspirirajte najboljim street style bijelim kombinacijama.

Učitati još
Zatvori