Ova moćna narukvica je najpoželjniji komad nakita za jesensku sezonu
Ova moćna narukvica je najpoželjniji komad nakita za jesensku sezonu

Ova moćna narukvica je najpoželjniji
komad nakita za jesensku sezonu

Nijedan outfit nije potpun bez nekoliko dodataka koji mu dati dozu elegancije i otmjenosti. Iako postoji mnogo dodataka koje možete izabrati, nijedan vam neće dati toliko šarma kao nakit, a nema sumnje da su staement narukvice jedni od trenutnih favorita. Ovi glomazni komadi savršeni su za svako godišnje doba jer svakom looku daju savršen trendi look. U posljednjih nekoliko mjeseci posebno su se izdvojile cuff narukvice luksuznog brenda Tiffany & Co.

Povratak u 80-te

Dizajneri su bezbroj puta pokušavali ostvariti modu 80-ih bez uspjeha, ili barem ne do razine uspjeha koju su i 90-e i rani nečiji doživjeli posljednjih godina. Tek kada je Anthony Vaccarello debitirao na modnoj kolekciji za proljeće/ljeto 2023. za Saint Laurent—mogućnost oživljavanja starih trendova sa značajnim utjecajem počela je dobivati na snazi. Nove jesenske kolekcije dale su posljednji zamah.

Naglašena ramena, odvažna odijela i avijatičarske jakne dominiraju jesenskim trendovima. Odišu retro vibeom koji nas vodi natrag u eru glazbenih spotova Madonne, vježbi Jane Fonda i Top Guna. Ipak, od svih komada prikazanih na modnoj pisti, oni koji su doista učvrstili povratak mode 80-ih su predimenzionirane cuff narukvice koje su krasile zapešća gotovo svake manekenke na reviji.

Tiffany & Co. Bone Cuff

Od tada, čini nam se kao da sve trendseterice u svojim najupečatljiviji outfitima na Instagramu imaju taj jedan modni dodatak – statement narukvicu u stilu 80-ih. Saint Laurentovi dizajni iz proljeća čest su odabir, ali ne i jedine verzije ovog stila. Najikoničnije su različite verzije Bone Cuffa, koje je dizajnirala Elsa Peretti 70-ih za Tiffany & Co. Stalno se vraćaju i doživljavaju porast popularnosti na stranicama za maloprodaju rabljenih dizajnera kao što je The RealReal. Elsa Peretti dizajnirala je različite veličine narukvica, kao i narukvicu za lijevu i desnu ruku tako da ih možete nositi zajedno za ultimativan trendi izgled. Među trendsetericama su trenutno najpopularnije klasične Bone Cuff verzije. Osim zlatne, srebrne i rose gold varijante, odnedavno su u ponudi i crne i bijele narukvice.

tiffany & co. narukvica
tiffany & co.
tiffany & co. narukvica
tiffany & co.

Foto: Instagram (@carodaur, @anoukyve), Tiffany & Co.

Učitati još
Zatvori