Saznali smo koji su najpopularniji Moon Boot modeli ove sezone
Saznali smo koji su najpopularniji Moon Boot modeli ove sezone

Saznali smo koji su najpopularniji
Moon Boot modeli ove sezone

Kao što smo već nekoliko puta rekli, unatoč neočekivano visokim temperaturama u prosincu, siječanj nam je donio prave zimske temperature i na kraju krajeva snijeg. Napravili smo stilski vodič zimskih kombinacija, pronašli privlačne skafandere, a na Journalovom radaru našla su se i ultimativna europska skijališta koja želimo posjetiti. Kako god bilo, došao je trenutak da se Moon Boot modeli koji dominiraju modnom scenom ucrtaju na kartu zimske modne ideologije. Nakon što smo saznali koji je omiljeni model modnih entuzijasta, pronašli smo ga i u lokalnim asortimanima.

Zelena ili crvena?

Prošle zimske sezone je crveni lakirani model Moon Boot buca bio na novogodišnjoj listi želja. Iako je crvena vodeća boja sezone, ovoga puta okrećemo se filozofiji zelenih nijansi. Naime, kako najavljuju društvene mreže i trendseterice, aktualnu sezonu obilježit će zeleni Moon Boot modeli, bilo da se radi o kratkim ili modelima do koljena. Podsjećamo, osim crvenih nijansi, na popisu trendi boja za 2024. se nalazi i paleta zelenih tonova, a sa sve nižim temperaturama okrećemo se zagasitijim bojama. Logičnim slijedom događaja, savjetujemo vam da ove sezone svoj zimski capsule ormar napunite zelenim, ili preciznije rečeno maslinasto zelenim, statement komadima. Ako tražite ultimativne čizme za snijeg – zelene Moon Boot su idealno rješenje.

Kako su čizme za snijeg postale stylish izbor?

Kao i svaki romantični film sa sretnim završetkom, čizme za snijeg postale su neizostavan dio modne scene. Odijevanje za skijanje često je podrazumijevalo beskonačni layering staple komada i riskiranje stila, sve dok se modni entuzijasti nisu dosjetili kako XXL modele čizama učiniti elegantnima i kul. Još jednom ističemo važnost stilskih igrica i promišljenih kombinacija. Od ležernog looka do formalne kombinacije – Moon Boot modele možete implementirati u bilo koju stilsku ideologiju. I ne, zimi vam ne mora biti hladno da biste bili u trendu. Potrebna je doza hrabrosti i puno kreativnosti.

Journal favorit: Zelene Moon Boot

moon boots
Zalando
moon boots
Zalando
moon boots
Zalando
moon boots
Zalando
moon boots
Zalando
moon boots
Zalando
moon boots
Zalando

*Tekst preuzet s Journal.rs.

Foto: Zalando, Instagram (@sofimchoelho, @irisloveunicorns, @blvckd0pe, @lissyroddyy)

Učitati još
Zatvori