Vodič kroz najnovije blejzere modnih brendova

Vodič kroz najnovije blejzere
modnih brendova

Dobra garderoba kojom ćete biti zadovoljne trebala bi za početak sadržavati esencijalne odjevne komade na koje ćete se uvijek moći osloniti pri osmišljavanju kombinacija. Ponekad ćete upravo od tih komada krenuti s planiranjem looka, a ponekad će fokus vaše kombinacije biti neki statement komad iz ormara, kojeg ćete onda upotpuniti klasičnijim, esencijalnim komadima u garderobi.

Pritom govorimo o kožnoj jakni, bijeloj košulji, jeansu i, naravno, nezaobilaznim blejzerima. Blejzeri su unatrag nekoliko sezona postali mnogo efektniji i atraktivniji no što smo ih navikli viđati, a sve to zahvaljujući malim zahvatima u dizajnu samih modela blejzera, koje su poduzeli modni brendovi. Danas je blejzer pravi fashion komad i nerijetko se nađe na listi najvećih modnih trendova za topliju sezonu, a iznimka čini se neće biti ni nadolazeće proljeće.

Najnoviji blejzeri iz kolekcija modnih brendova

Koji će se točno modeli nositi u novoj sezoni, otkrivaju nam prve kolekcije modnih brendova za prijelazne dane. Novih blejzera ima toliko mnogo i toliko odlično izgledaju, da smo vam odlučili pripremiti kratki vodič kroz najveće trendove koji vladaju u svijetu ovog chic komada svake ženske garderobe. Tu su i dalje vrlo popularni karirani modeli, no u novoj sezoni spremno im pariraju i oni prugasti, a ne smijemo zaboraviti ni na bezvremensku klasiku; blejzer na dvostruko kopčanje i onaj sasvim klasičan, jednostavnog kroja u crnoj boji. Vašem stilu osigurat će veliku dozu elegancije u proljetnoj sezoni, a koji biste mogli odabrati, otkrivamo u nastavku.

Prugasti blejzer

H&M

Massimo Dutti

Sandro Paris

H&M

Ganni

Reserved

Blejzer na dvostruko kopčanje

H&M

Massimo Dutti

Pinko

Twinset

Twinset

Ganni

Twinset

Blejzer od tvida

Liu Jo

Pinko

Klasični crni blejzer

Liu Jo

H&M

Reserved

Mango

Karirani blejzer

J. Crew (Net-a-Porter)

H&M

Reserved

Reserved

Elegantni bijeli blejzer

IRO Paris (Net-a-Porter)

Pinko

Liu Jo

Blejzer u boji

Twinset

Massimo Dutti

MATÉRIEL (Net-a-Porter)

Michael Lo Sordo (Net-a-Porter)

 

Učitati još
Zatvori