Ovog Valentinova poklonite ljubav u obliku najljepšeg nakita

Ovog Valentinova poklonite ljubav u
obliku najljepšeg nakita

Zaks nakit Valentinovo 2022.

Kao inspiracija iza najvećih romana, kao glavna tema omiljenih filmova, kao emocija koju pokušavaju uhvatiti i prenijeti najljepše pjesme… Ljubav je jedna od onih velikih ideja koju možemo pronaći u tisuće malih različitih oblika, stvari i gesta. Jedan od sinonima za ljubav je veljača, mjesec čiji je četrnaesti dan posvećen upravo ljubavi u svim njezinim oblicima.

Ljubav u tisuću različitih oblika

I ove godine, Valentinovo ćemo provesti u društvu onih koje volimo najviše, a kako bismo im pokazali koliko ih volimo, ljubav ćemo tražiti u još jednom njezinom obliku – u malim znakovima pažnje koji će Dan zaljubljenih učiniti još boljim i posebnijim, a koji će istovremeno ostati i trajni podsjetnik i simbol naše ljubavi. Pokloni možda nisu najvažniji dio Valentinova, no oni su oduvijek bili jedna od stvari u kojima smo pronalazili ljubav i koju smo birali kako bismo obilježili dan posvećen ljubavi.

Od malih stvari do ekstravagantnih poklona, oblik ljubavi i znak pažnje za najdraže možemo pronaći u tisuće različitih stvari.

Ovog Valentinova, ljubav u njezinom najljepšem obliku pronaći ćemo u nakitu koji ćemo pokloniti onoj jednoj osobi koju volimo najviše.

Zaks nakit Valentinovo 2022.
Zaks nakit Valentinovo 2022.

Nakit kao najljepši oblik ljubavi

Sjajan i delikatan, nakit je baš poput ljubavi zbog čega je postao jedan od njezinih najljepših i najprepoznatljivijih oblika. Osim u obliku zaručničkog i vjenčanog prstenja, nakit se ističe i kao jedan od oblika ljubavi kada je o Danu zaljubljenih riječ. U obliku elegantne narukvice ili ogrlice, decentnih naušnica ili prstena, medaljona ili sata s ugraviranom posvetom – kao poklon za Valentinovo, svaki komad nakita postaje još posebniji i dragocjeniji.

Od najromantičnijeg dana u godini dijeli nas tek nekoliko dana, a ako još uvijek tražite način kako pokazati i izraziti ljubav onoj jednoj posebnoj osobi u svom životu, Zaks je mjesto na kojem možete pronaći znak ljubavi u obliku najljepšeg nakita.

Zaks nakit Valentinovo 2022.

Još jedno romantično Valentinovo uz Zaks

Ususret Valentinovu, Zaks će se još jednom istaknuti kao mjesto na kojem ćemo pronaći ljubav u njezinom najljepšem, najsjajnijem i najposebnijem obliku. Za sve one koji su ove godine Volim te odlučili reći malom kutijicom u kojoj se krije komad nakita, Zaks je pripremio raskošnu i raznoliku kolekciju nakita.

Bilo da tražite nakit elegantnog i decentnog izgleda ili efektni komad nakita ukrašen upečatljivim detaljima, u Zaks ponudi zasigurno ćete pronaći onaj savršeni komad za voljenu osobu. Za ljubitelje klasike tu je vječno privlačan i uvijek popularan tradicijski nakit, dok će ljubiteljice trendova posebno razveseliti nakit modernog dizajna. Satovi su izbor koji će jednako oduševiti i žene i muškarce, a u Zaks ponudi možete pronaći odličan izbor satova s potpisom nekih od vodećih svjetskih brendova poput brendova Maserati, Trussardi, Gant i Oui&Me.

Kako bismo vam dodatno uljepšali Valentinovo, u suradnji s Zaksom, pripremili smo vam i dodatnih 10% popusta u Zaks webshopu koji možete iskoristiti do 14.2. uz kod JOURNAL10.

Cijelu Zaks ponudu možete istražiti, a odabrane modele kupiti u Zaks prodajnim mjestima diljem Hrvatske te u Zaks webshopu, a sve novosti i novitete pratite na njihovom Instagram profilu @zaks_hrvatska.

Zaks nakit Valentinovo 2022.
Zaks nakit Valentinovo 2022.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori