Kombinacija zlatnog i srebrnog sjaja: Savršen nakit za formalne i ležerne prigode
Kombinacija zlatnog i srebrnog sjaja: Savršen nakit za formalne i ležerne prigode

Kombinacija zlatnog i srebrnog sjaja: Savršen nakit za formalne i ležerne prigode

Nekoć je nakit bio rezerviran za iskazivanje statusa, a danas? Danas njime upotpunjavamo svakodnevne kombinacije, nosimo uspomene, pratimo trendove ili smo zauvijek vjerni klasicima.

Kada je riječ o izgradnji vlastitog stila i komuniciranju svoje osobnosti, malo toga može nadmašiti ono što o nama može ispričati dobro odabran nakit. Pomno birani komadi vječnog dizajna uvijek će biti u trendu, a pomoći će oblikovati cjelokupni dojam koji odajemo. Blistavi sjaj i šarmantan dizajn doprinijet će vašem looku te kako vas drugi percipiraju.

Zaks kolekcija

Sam nakit ponekad govori više od odjeće, on je taj element koji će cjelokupni izgled kombinacije dovesti do savršenstva. Točka na ‘i’ ideje koju nosite o sebi. Pomoću nakita i modnih dodataka osvježit ćete i oživjeti sve kombinacije, formalne ili opuštene.

Ove sezone, u skladu s trendom bezvremenske mode koji je rođen iz ere minimalizma i želje da se svojstveni stil kreira s namjerom i pažnjom, želimo posezati za klasicima koji su se vratili u nekom novom ruhu. Kao takvi bit će vam okosnica kutijice s nakitom, vjerni komadi na koje se možete osloniti, bez obzira radi li se o naušnicama, narukvici ili prstenju.

Iako je nekad bilo nezamislivo spojiti srebrni i zlatni sjaj u jednom looku, svojevrsni modni faux pas, danas je to itekako poželjno. A prave komade koji prate ovaj moderan twist našli smo ove jeseni u Zaksu.

Zaks kolekcija

Moderan preokret zlatno-srebrnog sjaja

Viđamo ovaj modni pomak posvuda, a sada smo spremni i vama približiti njegov šarm. Nakon godina nošenja jedne vrste nakita, vrijeme je za moderan preokret. Zlatno-srebrna kombinacija novi je hit koji se podjednako nosi na crvenom tepihu, kao i u svakodnevnim kombinacijama. Privlačnost ove ideje leži u tome da pravila nema i da možete kombinirati što vam se sviđa. Pogotovo ako niste sigurni jeste li tim zlatni ili tim srebrni sjaj

Pritom podrazumijevamo da istovremeno možete kombinirati zlatne komade sa srebrnima, ali i dizajne koji ovu ideju imaju integriranu u svojoj srži. Jednaki će rezultat dati i kombinacije bijelog i žutog zlata, srebrnog nakita s ili bez pozlate, a sve ih možete pronaći u Zaks kolekcijama.

Ovi su komadi istovremeno raskošni i moderni – savršen balans za statement nakit. Bez brige i razmišljanja pristajat će na svaku kombinaciju i stil neovisno o prigodi.

Zaks kolekcija
Zaks kolekcija

Zaks prati trendove

Odaberite prstenje, ogrlicu ili naušnice zlatno-srebrnog sjaja.

Osim što je profinjen, prati aktualne trendove i moderan dizajn. Naušnice u obliku suza veliki su hit ove sezone, a njihova popularnost nastavit će rasti. Niz varijacija već krasi trgovine, a i Zaks je u ovoj kolekciji prenio trendi oblik. Možete ga pronaći u obliku naušnica ili ogrlice.

Karike, pleter, nanizane linije, idealna su podloga za miksanje dva naizgled nespojiva smjera kada je riječ o dizajnu. Veliko, statement prstenje zamijenilo je godine nošenja minimalističkih i sitnih modela, dok, kad je riječ o naušnicama, hoops oblik nikad ne izlazi iz mode.

Zaks kolekcija
Zaks kolekcija

Ako ste spremni ove sezone malo prodrmati svoju ideju onoga kako nakit treba izgledati, predlažemo da isprobate ovu kombinaciju. Istražite ponudu na Zaks web shopu i u poslovnicama.

Zaks kolekcija
Zaks kolekcija

Foto: PR

Učitati još
Zatvori