Najdivnije haljine u uzorcima sezone koje ćemo nositi uvijek i svugdje

Najdivnije haljine u uzorcima sezone koje
ćemo nositi uvijek i svugdje

@margoandme

Početak proljeća označio je i početak nove sezone unutar naših ormara koja je donijela nove neodoljive trendove u kojima ćemo provesti proljetne dane.  Raskošni razigrani, uzorci su jedan od modnih trendova koji savršeno prenosi karakter i duh proljetne sezone u modni svijet i naš ormar, a njihovo najženstvenije izdanje pronaći ćemo u kombinaciji s ultimativnim klasikom proljetne garderobe – prozračnim i ženstvenim haljinama.

HALJINE U RASKOŠNIM UZORCIMA KOJE ĆE OBILJEŽITI PROLJETNU SEZONU

Kao zvijezda proljetnih trendova očekivano se istaknula jednostavna, udobna i ženstvena haljina, a najpoželjnije modele ukrasili su efektni uzorci koji svaki od omiljenih krojeva i trendi silueta čine još boljim i šarmantnijim.

Osim što izgledaju neodoljivo, raskošne haljine s uzorkom krasi efektan izgled koji donosi jednostavnost kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju jer sve što ćete uz njih trebati za savršeni proljetni look je nekoliko jednostavnih modnih dodataka. Od najnježnijih pastelnih tonova preko vibrantnih jarkih nijansi do kombinacija neutralnih tonova, proljetne kolekcije donijele su pregršt neodoljivih modela haljina ukrašene uzorcima koji na najbolji mogući način spajaju dva najveća trenda proljetne sezone, a koji će savršeno odgovoriti na svaki modni izazov u proljetnom ormaru i na svaku priliku koju donose proljetni dani.

Od mini preko midi do maxi modela, haljine s uzorcima i ovog će proljeća biti zvijezda svakog ormara, a nosit ćemo ih uvijek i svugdje – od jednostavnih dnevnih kombinacija do svečanog looka za one najposebnije prilike kojih neće nedostajati ni ovog proljeća i ljeta. Među uzorcima koji će obilježiti modnu sezonu ispred nas istaknuli su se prugasti, cvjetni, životinjski i točkasti uzorci te raskošan uzorak s motivom lanaca, a savršenu haljinu s uzorkom za svoj proljetni ormar i stil ne trebate tražiti dalje od proljetnih kolekcija high street brendova koje su donijele baš svaki model koji možemo poželjeti. Trideset najboljih donosimo u nastavku.

MANGO

H&M

RESERVED

ZARA

MASSIMO DUTTI

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Zara

Učitati još
Zatvori