Najbolje haljine ispod 100 kuna koje možete pronaći na kraju zimskog sniženja

Najbolje haljine ispod 100 kuna koje možete
pronaći na kraju zimskog sniženja

Jednostavne za kombiniranje, savršene za svaku priliku i ugodne za nošenje, haljine svake sezone dolaze u bezbroj različitih izdanja među kojima će baš svatko pronaći onu savršenu za svoj ormar i stil. Kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. istaknule su divne modele koji donose savršeni spoj laskavih krojeva s dozom klasike i najnovijih modnih trendova koji se ističu u efektnim detaljima i kolorističkim odabirima.

Iako su se istaknule kao zvijezde jesenske i zimske garderobe i od samog početka bile jedan od najpopularnijih komada na shopping listi, odlični modeli zadržali su se na policama sve do posljednjih dana velikog zimskog sniženja.

Omiljene haljine na velikom zimskom sniženju

Od ležernih modela za svaki dan do elegantnih haljina za poslovnu garderobu ili večernje prilike, high street brendovi su na velikom sezonskom sniženju još jednom okupili baš sve trendi haljine koje možemo poželjeti u svojoj garderobi. Zašto je baš sada savršeni trenutak da u svoju shopping košaricu dodate sve one trendi haljine o kojima maštate od početka sezone?

Nakon više od mjesec dana zimskog sniženja, high street brendovi su odlučili dodatno spustiti cijene na modele koji se još uvijek nalaze u njihovim trgovinama i online shopovima. Među odjevnim komadima istaknule su se i omiljene haljine čije su cijene sada niže nego ikad. Na zimskom sniženju još uvijek možete uloviti svestrane klasike iz svijeta haljina poput pulover haljine, košulja haljine i haljine na preklop, ali i trendi modele koji se ističu raskošnim bojama i upečatljivim detaljima poput zanimljivih proreza i nabora.

25 high street modela do 100 kuna

U nastavku donosimo najbolje haljine s posljednjih dana zimskog sniženja u trgovinama omiljenih high street brendova H&M, Mango i Zara čije cijene sada ne prelaze 100 kuna.

H&M
H&M
Zara
Zara
Mango
Zara
Zara
H&M
Zara
Zara
Mango
H&M
Zara
Zara
Mango
H&M
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
Zara
Zara
Mango
H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

Učitati još
Zatvori