Modni trend mjeseca: nijanse žute zavladale su modnim svijetom

Modni trend mjeseca: nijanse žute
zavladale su modnim svijetom

@lucywilliams02

Svaka nova sezona donosi nove modne trendove u kojima ćemo pronaći onaj novi nalet motivacije za transformaciju ormara, efektnu promjenu izgleda, ali i dodatnu dozu samopouzdanja. Nekoliko modnih noviteta s trendi pomakom u trenu će začiniti naše sezonske modne favorite i svaku, čak i najjednostavniju, kombinaciju. U središtu modnih trendova koji će obilježiti sezonu u našim ormarima još jednom su se istaknula raskošna i vibrantna paleta boja u kojoj se krije nekoliko novih it nijansi.

Topla sezona fokus je stavila na jarke i pastelne boje. Uz vibrantnu koraljnu nijansu koju je Pantone proglasio it bojom za 2019. godinu, nijanse žute boje istaknule su se kao apsolutni favorit i modni trend koji će obilježiti sezonu. Svoju vladavinu u modnom svijetu nijanse žute započele su već s prvi proljetnim danima, no njihovo vrijeme tek dolazi s toplim i sunčanim ljetom.

@monikh

MODNI TREND MJESECA – NIJANSE ŽUTE

Usprkos brojnim trendovima koje će još donijeti ljetna sezona, nijanse žute svoje su mjesto već pronašle unutar prvih ljetnih kolekcija i ormara popularnih trendseterica. Naredni mjeseci na uličnu modnu pistu donose vladavinu žute boje, od jarke limun do zagasite senf nijanse, koju su već nagovijestile proljetne kombinacije modnih trendseterica. Zašto je žuta boja osvojila modne insajdere i kako će raskošne nijanse najvedrije boje u spektru svaku kombinaciju učiniti posebnijom i ovog proljeća i ljeta?

@wethepeoplestyle

Nijanse žute u trenu će transformirati svaku kombinaciju zbog čega se uvijek nalaze na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterica. Unutar žute palete nalazi se upečatljiv odgovor na svaki komad unutar vašeg ormara. Osim što će jarka žuta razbiti monotoniju crno-bijelih kombinacija, njezini zagasiti tonovi donose svježinu ljetnim modnim favoritima u zemljanim tonovima. Nijanse žute odlično se slažu i s plavom bojom što će ih istaknuti kao efektan dodatak omiljenim proljetnim i ljetnim modelima od trapera.

Gdje pronaći najbolje modele obojane neodoljivim nijansama žute boje i kako ih nositi? U nastavku donosimo dozu outfit inspiracije i najbolje modele koje već možete pronaći na policama omiljenih modnih trgovina ili online shopova i dodati svojoj garderobi.

@aimeesong
@monikh
@aimeesong
@monikh
@wethepeoplestyle
@lucywilliams02
H&M Premium Quality
H&M
H&M
H&M
Rouje
Rouje
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Cloe Cassandro
Dries Van Noten
ROTATE Birgen Christensen
Fleur du mal
Isabel Marant
Staud
Acne Studios
Tibi
Isabel Marant Etoile
Sies Marjan
Oscar de la Renta
Rejina Pyo

Foto: Instagram, H&M, Net-a-porter, Reserved, Rouje

Učitati još
Zatvori