Modna shopping lista: Što Journal redakcija kupuje u ožujku?

Modna shopping lista: Što Journal
redakcija kupuje u ožujku?

London Street Style

Svako jutro započinje nam s istim pitanjem: Što odjenuti danas?. Odgovor na to vječno pitanje donosi nam pomno birana i organizirana garderoba u kojoj se krije savršeni spoj jednostavnih modela i efektnih noviteta. Spojeni zajedno, oni uvijek iznova stvaraju jednostavne dnevne, cool ležerne i zavodljive večernje kombinacije. S proljetnom sezonom na korak od nas, vrijeme je da zavirimo u svoju garderobu i započnemo veliku transformaciju ormara. I dok ćemo u dobroj organizaciji pronaći kraj savršene sezonske garderobe, njezin početak pronaći ćemo u nekoliko modnih noviteta.

Prvi modni favoriti za proljetnu sezonu

Nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka koji odgovaraju našem stilu i karakteru bez sumnje su jedan od najboljih modnih trikova koji će u trenu osvježiti našu garderobu i začiniti svaku kombinaciju. U koje ćemo modele investirati u ožujku? Kako bismo vam pomogli da pronađete odgovor na to pitanje unutar svoje garderobe, odlučili smo pokrenuti novu modnu rubriku! Iz mjeseca u mjesec, modna rubrika Modna shopping lista otkrivat će vam najbolje modele koji se trenutno nalaze na u shopping košarici (ili na wish listi) Journal redakcije, ali i poznatih Hrvatica čiji modni stil volimo.

U prvom izdanju rubrike Modna shopping lista, otkrivamo vam odjevne komade i modne dodatke koji su nam ovaj mjesec zapeli za oko i koje želimo dodati u svoju garderobu ususret proljetnoj sezoni.


Modna shopping lista Journal redakcije


Ožujak: prvi proljetni favoriti


S prvim sunčanim danima, u Journal redakciji započele su pripreme za proljetnu modnu sezonu. Iako nam se modne shopping list, baš kao i stilovi, razlikuju, nekoliko modela istaknuli su se kao apsolutni favoriti. Dobar baloner našao se na vrhu svake shopping liste, baš kao i tenisice koje su, bez sumnje i konkurencije, omiljeni model obuće u Journal redakciji. Početak proljetne sezona začinit ćemo pletenim bralette topom koji ćemo nositi ispod košulja i ispod blejzera, novim sunačnim naočalama i modernim izdanjem klasičnog sata. Uz dobre kožne hlače, naša modna shopping lista za ožujak postala je potpuna.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se ovog ožujka nalaze na modnoj shopping listi Journal redakcije.


Oversized baloner


H&M

Prugasta košulja


VICTORIA BECKHAM

Pleteni bralette top


JACQUEMUS

Kožne hlače


GUCCI

Sunčane naočale


LE SPECS

Bijele tenisice (s dodatkom boje)


SAYE

Moderan sat


JAEGER-LECOULTRE

Foto: IMaxTree, H&M, Net-a-porter, Saye

Učitati još
Zatvori