Modna shopping lista: Luna Valas spremna je za jesensko razdoblje
Modna shopping lista: Luna Valas spremna je za jesensko razdoblje

Modna shopping lista: Luna Valas spremna
je za jesensko razdoblje

Modni svijet najavio je još jednu odličnu sezonu koja će donijeti sve što smo mogli poželjeti za prve jesenske dane – raskošnu paletu boja, povratak pletiva i omiljenih klasika s modernim pomakom. Dosad su se u središtu naših ormara i dnevnih kombinacija nalazili ljetni favoriti, no između polica i vješalica već smo počeli razmišljati o novoj sezoni.

Prijelazna vremenska razdoblja mogu biti problematična kada se radi o svakodnevnom stilu ili jako inspirativna. Mi vam predlažemo da prognozu iskoristite u svoju korist. Sve se svodi na to da i dalje nosite svoje omiljene ljetne komade, samo ih prilagodite uz svoje omiljene proljetne.

Kada govorimo o obnavljanju garderobe, naglasak je uvijek na jednostavnim, kvalitetnim i originalnim komadima koji će vaš stil učiniti prepoznatljivim. Na vama je samo da odlučite za koju prigodu ćete nositi što i koji komad ćete posebno naglasiti.

Modna shopping lista Lune Valas

Modnu shopping listu osmislili smo u želji da vam pomognemo otkriti modele u koje se isplati investirati. Stoga, s velikim uzbuđenjem predstavljamo još jednu gošću u našoj novoj modnoj rubrici. Odabir je bio vrlo jednostavan – modna shopping lista koju smo željeli otkriti ona je Lune Valas. Luna je manekenka, stilistica i influencerica čiji stil ne prolazi nezamijećeno, kako na društvenim mrežama, tako i u uličnoj modi. Iza sebe ima brojne modne i beauty kampanje.

Uživa u modi, kroz nju se kreativno izražava i živi ju svakodnevno. Sa Journal redakcijom odlučila je podijeliti svoje jesenske favorite i modele u koje se itekako isplati investirati. Luna Valas je na svoju shopping listu dodala nekoliko ključnih i odličnih modela koje ćete i same poželjeti u svojoj garderobi.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se trenutno nalaze na modnoj shopping listi Lune Valas.

Foto: Instagram @lunavalas, Farfetch, Crocs, Restocks, Monki, Prada, Bershka, Mango, Jaded London, I.AM.GIA, Avvenice

Učitati još
Zatvori