Modna shopping lista: Mia Matić ima dobitnu formulu za urbane kombinacije
Modna shopping lista: Mia Matić ima dobitnu formulu za urbane kombinacije

Modna shopping lista: Mia Matić ima dobitnu
formulu za urbane kombinacije

Dugi dani i tople ljetne večeri unose svježinu u naše živote – izlazimo u grad, odlazimo na izlete, šetnje prirodom ili se družimo s prijateljima na otvorenom. Visoke ljetne temperature sa sobom donose i ljetne kombinacije u raskošnim bojama, uzorcima i s efektnim detaljima koji svaku od njih čine jedinstvenom.

Jedno od modnih pravila koje vrijedi ljeti, definitivno je ono – što opuštenije, udobnije i lepršavije, to bolje! Kada govorimo o obnavljanju garderobe, naglasak je uvijek na jednostavnim, kvalitetnim i originalnim komadima koji će vaš stil učiniti prepoznatljivim. Na vama je samo da odlučite za koju prigodu ćete nositi što i koji komad ćete posebno naglasiti.

Svakako ne možete pogriješiti sa nosivim i lepršavim haljinama, prozračnim majicama, ugodnim kratkim hlačama, sandalama i basic modnim dodacima koji će začiniti svaku vašu kombinaciju. Stoga, dizajnirajte svoje ljeto, kreirajte zanimljive ljetne outfite i ulažite kvalitetno!

Modna shopping lista Mije Matić

Modnu shopping listu osmislili smo u želji da vam pomognemo otkriti modele u koje se isplati investirati. Stoga, s velikim uzbuđenjem predstavljamo još jednu gošću u našoj novoj modnoj rubrici. Odabir je bio vrlo jednostavan – modna shopping lista koju smo željeli otkriti ona je uspješne poslovne mlade žene, influencerice i modela Mije Matić. Mia Matić je zaljubljenica u modu i kozmetiku, ali i suvlasnica brenda divnih kupaćih kostima Peau.

U njezinom ormaru svake se sezone nalaze najpoželjniji it modeli i modni trendovi, ali i jednostavni i elegantni modni klasici koje nosi na uvijek nove, drugačije načine. Sa Journal redakcijom odlučila je podijeliti svoj summer izbor i modele u koje se itekako isplati investirati. Mia Matić je na svoju shopping listu dodala nekoliko ključnih i odličnih modela koje ćete i same poželjeti u svojoj garderobi.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se trenutno nalaze na modnoj shopping listi Mije Matić.

Učitati još
Zatvori