Modna shopping lista: Polina Meixner vješto spaja nespojivo
Modna shopping lista: Polina Meixner vješto spaja nespojivo

Modna shopping lista: Polina Meixner
vješto spaja nespojivo

Vrućine su neizdržljive. Sunce peče i nema daška vjetra. Svima nam je na pameti samo šum mora i izležavanje na plaži. No, ljetna sezona sa sobom donosi i probleme kada je riječ o smišljanju outfita. Za temperature iznad 30°C teško je pronaći outfit u kojem ćemo izgledati i osjećati se svježe.

Jedno od modnih pravila koje vrijedi ljeti, definitivno je ono – što opuštenije, udobnije i lepršavije, to bolje! Kada govorimo o obnavljanju garderobe, naglasak je uvijek na jednostavnim, kvalitetnim i originalnim komadima koji će vaš stil učiniti prepoznatljivim.

Svakako ne možete pogriješiti sa nosivim i lepršavim haljinama, prozračnim majicama, ugodnim kratkim hlačama, sandalama i basic modnim dodacima koji će začiniti svaku vašu kombinaciju. Stoga, dizajnirajte svoje ljeto, kreirajte zanimljive ljetne outfite i ulažite kvalitetno!

Modna shopping lista Poline Meixner

Modnu shopping listu osmislili smo u želji da vam pomognemo otkriti modele u koje se isplati investirati. Stoga, s velikim uzbuđenjem predstavljamo još jednu gošću u našoj novoj modnoj rubrici. Odabir je bio vrlo jednostavan – modna shopping lista koju smo željeli otkriti ona je autentične ukrajinske stilistice sa zagrebačkom adresom, Poline Meixner. Polina je jedna od onih dama čiji nam stil nikada ne može dosaditi.

Prepoznatljiva po svom osebujnom modnom izričaju, nepresušan je izvor inspiracije i vješto spaja nespojivo. Sviđa nam se što Polina ostaje vjerna svome stilu i time pokazuje da se u današnje vrijeme može biti originalan. Sa Journal redakcijom odlučila je podijeliti svoj summer izbor i modele u koje se itekako isplati investirati. Polina je na svoju shopping listu dodala nekoliko ključnih i odličnih modela koje ćete i same poželjeti u svojoj garderobi.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se trenutno nalaze na modnoj shopping listi Poline Meixner.

Foto: Instagram @meixnerstyle, Diesel, Missoma, Miista, Jaded London, Cettire, Marshall Headphones

Učitati još
Zatvori