Modna shopping lista: Kiara Turković lako pronalazi ono najbolje od modnih trendova
Modna shopping lista: Kiara Turković lako pronalazi ono najbolje od modnih trendova

Modna shopping lista: Kiara Turković lako pronalazi ono najbolje od modnih trendova

Pred nama je tjedan u kojem možemo očekivati promjenjivo vrijeme pa u skladu s time treba i prilagoditi svoju ljetnu garderobu. Prijelazna vremenska razdoblja mogu biti problematična kada se radi o svakodnevnom stilu ili jako inspirativna. Mi vam predlažemo da prognozu iskoristite u svoju korist. Sve se svodi na to da i dalje nosite svoje omiljene ljetne komade, samo ih prilagodite uz svoje omiljene proljetne.

Još uvijek vrijedi ono pravilo – što opuštenije, udobnije i lepršavije, to bolje! Kada govorimo o obnavljanju garderobe, naglasak je uvijek na jednostavnim, kvalitetnim i originalnim komadima koji će vaš stil učiniti prepoznatljivim. Na vama je samo da odlučite za koju prigodu ćete nositi što i koji komad ćete posebno naglasiti.

Iskoristite ostatak ljeta i za maštovite igre s modnim dodacima. Uz odvažne boje i zanimljive oblike nakita transformirajte lepršavu ljetnu haljinu, jednostavnu majicu kratkih rukava ili klasičnu traper suknju u upečatljiv outfit koji će svi zamijetiti.

Modna shopping lista Kiare Turković

Modnu shopping listu osmislili smo u želji da vam pomognemo otkriti modele u koje se isplati investirati. Stoga, s velikim uzbuđenjem predstavljamo još jednu gošću u našoj novoj modnoj rubrici. Odabir je bio vrlo jednostavan – modna shopping lista koju smo željeli otkriti ona je drage Kiare Turković. Kiara je svestrana studentica medicine koja se od prvog razreda osnovne škole bavi borilačkim vještinama. Također voli ples i izrađivanje nakita.

Njezin Instagram profil @kiarolinn je nepresušan izvor modne inspiracije. Ova obožavateljica minimalnog modnog stila nosi ga na drugačiji, potpuno svoj način. Kiara je oličenje kulerice novog doba koja svake sezone s lakoćom pronalazi ono najbolje od modnih trendova i modela, a svaku kombinaciju nosi s dozom neodoljive ležernosti.

Sa Journal redakcijom odlučila je podijeliti svoj summer izbor i modele u koje se itekako isplati investirati. Kiara Turković je na svoju shopping listu dodala nekoliko ključnih i odličnih modela koje ćete i same poželjeti u svojoj garderobi.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se trenutno nalaze na modnoj shopping listi Kiare Turković.

Učitati još
Zatvori