Modna shopping lista: Ivana Pirizović kao savršena modna inspiracija za ljeto
Modna shopping lista: Ivana Pirizović kao savršena modna inspiracija za ljeto

Modna shopping lista: Ivana Pirizović kao
savršena modna inspiracija za ljeto

Osim dužih dana okupanih suncem, sinonim ljeta su i neodoljive modne kombinacije koje cijele godine željno iščekujemo. S enormnim ljetnim vrućinama koje je donio početak srpnja, ljetni komadi i trendovi našli su se u fokusu naše garderobe, što je za mnoge značilo da je vrijeme za značajnu promjenu i ultimativni shopping. Kada govorimo o obnavljanju garderobe, naglasak je uvijek na kvalitetnim i unikatnim komadima koji će vaš stil učiniti prepoznatljivim.

U čvrstom smo zagrljaju ljeta, a zagrebačku špicu preplavile su klasične i jednostavne odjevne kombinacije, ali i maštovita i raznobojna modna izdanja. I dalje se sve vrti oko haljina, košulja, sandala, ugodnih, nosivih i basic komada te modnih dodataka koji će začiniti svaku kombinaciju. Izađite iz svoje zone komfora, igrajte se modom i ulažite kvalitetno!

Modna shopping lista Ivane Pirizović

Modnu shopping listu osmislili smo u želji da vam pomognemo otkriti modele u koje se isplati investirati. Stoga, s velikim uzbuđenjem predstavljamo još jednu gošću u našoj novoj modnoj rubrici. Odabir je bio vrlo jednostavan – modna shopping lista koju smo željeli otkriti ona je mlade influencerice, Ivane Pirizović. Ivana osvaja srca svojih pratitelja svime što radi i dijeli na društvenim mrežama, bilo da se radi o modi, hrani ili putovanjima.

Nije tajna da ovu mladu Riječanku već godinama pratimo na Instagramu i od pojave influencera njena adresa na društvenim mrežama bila nam je i ostala jedna od omiljenih. Njezin stil savršen je omjer minimalizma i rock chica, a sa Journal redakcijom odlučila je podijeliti svoj summer izbor i modele u koje se itekako isplati investirati. Ivana je na svoju shopping listu dodala nekoliko ključnih i odličnih modela koje ćete i same poželjeti u svojoj garderobi, istovremeno stvorenih za duge, tople i sunčane ljetne dane.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se trenutno nalaze na modnoj shopping listi Ivane Pirizović.

Učitati još
Zatvori