Modna shopping lista: Ivana Vukušić vodi se mišlju da je kvaliteta važnija od kvantitete
Modna shopping lista: Ivana Vukušić vodi se mišlju da je kvaliteta važnija od kvantitete

Modna shopping lista: Ivana Vukušić vodi se mišlju da je kvaliteta važnija od kvantitete

Dočekali smo toliko očekivano ljeto. Maštanje o dugom, toplom i bezbrižnom ljetu najednom postaje stvarnost. Toplim i sunčanim danima uvijek se veselimo i cijelu godinu samo o njima razmišljamo. Prvi ljetni dani donijeli su osvježenje i veliku modnu transformaciju. Stižu nam i novi modni trendovi koji će u središtu naše garderobe istaknuti prozračne i lagane modele s dozom ljetne zavodljivosti. Porasle su temperature i sada je savršeni trenutak da počnemo razmišljati o svojoj ljetnoj garderobi.

Špice pršte snažnim i pozitivnim vibracijama u znaku boja svjetlijih nijansa, uzoraka i opuštenih krojeva koji nas potiču da oslobodimo svoju maštovitost i kreativnost. Jednostavni i upečatljivi modeli mogu se kombinirati na milijun načina, dok su udobnost i ležernost na prvom mjestu. Treba uživati u modi, eksperimentirati i igrati se sa svime u čemu se osjećamo dobro.

Modna shopping lista Ivane Vukušić

Modnu shopping listu osmislili smo u želji da vam pomognemo otkriti modele u koje se isplati investirati. Stoga, s velikim uzbuđenjem predstavljamo još jednu gošću u našoj novoj modnoj rubrici. Modna shopping lista koju smo željeli otkriti ona je jednog od najpoznatijih modela s naših prostora, Ivane Vukušić. Ivana iza sebe ima doista bogat modni portfolio.

Ona je lice brojnih kampanja domaćih brendova i vrlo tražena stilistica. Uživa u modi, kroz nju se kreativno izražava i živi ju svakodnevno. Također je poznata po klasičnom, udobnom i nepretencioznom stilu. S naglaskom na minimalizam, Ivana smjelo kombinira ležerne basic modele i modne klasike i, uz malu pomoć nekoliko trendi dodataka, pretvara ih u efektne odjevne kombinacije.

Ne podliježe trendovima i plijeni pozornost gdjegod se pojavi. Tako je sa Journal redakcijom podijelila svoj summer izbor i modele u koje se itekako isplati investirati. Ivana je na svoju shopping listu dodala nekoliko ključnih i odličnih modela koje ćete i same poželjeti u svojoj garderobi. Pri odabiru, vodila se mišlju da je kvaliteta važnija od kvantitete.

U nastavku donosimo pogled na najbolje odjevne komade i modne dodatke koji se trenutno nalaze na modnoj shopping listi Ivane Vukušić.

Foto: Instagram @i.vukusic, Sheriff & Cherry, Agolde, KLISAB, Birkenstock, Henne, Rotate Birger Christensen, Buzz Sneaker Station, Jil Sander, Zara, Celine

Učitati još
Zatvori