Popularne Miu Miu čizme možete pronaći u povoljnijoj verziji u Mangu
Popularne Miu Miu čizme možete pronaći u povoljnijoj verziji u Mangu

Popularne Miu Miu čizme možete pronaći u
povoljnijoj verziji u Mangu

Čizme su komad koji uvijek vrijedi imati premda već imamo zavidnu kolekciju u ormaru. Statement komad koji možete kombinirati na sve je nezaobilazni dio zimskih i proljetnih kombinacija. No, jedan model se ove godine posebno istaknuo i rasprodan je svugdje – Miu Miu bajkerske čizme.

Otkako je modna kuća izbacila ovaj komad, fashioniste diljem svijeta su ga kupile i kombiniraju ga na zanimljive outfite. Bilo je pitanje vremena kada će neki high street brend izbaciti dupe verziju i Mango je u novoj kolekciji dobio savršenu duplić verziju koja neodoljiva podsjeća na original.

Čizme za stylish proljetne outfite

Proljeće je u znaku razigranih i jednostavnih outfita koje ćemo kombinirati s upečatljivim modni detaljima. Jedan od detalja koji želimo imati su popularne Miu Miu čizme. Stalno ih viđamo na Instagramu i fotografijama ulične mode i zaljubili smo u njih na prvu. No, s obzirom na to kako je riječ o ekstremno skupim čizmama, čekali smo duplić verziju koja je došla u Mango. Riječ je o kožnim čizmama koje su dizajnom gotovo iste kao i original.

Kako ih nositi?

Ove čizme možete nositi na traperice, bijele majice i oversized blejzere. Savršeno će se uklopiti na proljetne duge haljine, a možete složiti i kombinaciju s kratkim hlačama. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je ovo modni detalj koji je statement, a istovremeno i upečatljiv. Čizme su detalj s kojim ćete zaista podići svaku kombinaciju, stoga nemojte čekati jer je detalj koji će se sigurno brzo rasprodati.

Foto: Instagram (@ileniatoma_, @innesdudakova, @pernilleteisbaek), Mango.

Učitati još
Zatvori