Street style inspo: Mini torbice u ljetnim dnevnim kombinacijama
Street style inspo: Mini torbice u ljetnim dnevnim kombinacijama

Street style inspo: Mini torbice u
ljetnim dnevnim kombinacijama

Dolaskom ljeta, uskačemo u nešto opuštenije i zaigranije kombinacije i mijenjamo slojevitu garderobu. Zimi nam je potrebno mnogo stvari, velike torbe i slojevita odjeće, a čim krenu topliji dani želimo biti maksimalno opušteni. Proljetni trendovi su u znaku boja i uzoraka te upečatljivih modnih detalja. Nama se posebno sviđaju vibrantne mini torbice o kojima smo pisali, a kako ih možete slagati na outfite, inspirirajte se u nastavku teksta.

Mini torbice – ‘it’ komad za svaki dan

Nekada su mini torbice bile modni detalj isključivo za večernje i glamurozne kombinacije, no dolaskom novih modni trendova, ovaj komad postao je must have kada govorimo o stylish dnevnim kombinacijama. Visoke modne kuće izbacile su razne verzije mini torbica, a high street brendovi što prije kreirali dupe verzije najpopularnijih modela. Stoga je ovaj modni detalj popularan već neko vrijeme, a dolaskom proljeća želimo uložiti u neki od modela.

Kako ih nositi?

Mini torbice možete nositi na dnevne i večernje kombinacije, a poseban naglasak stavljamo na dnevne razigrane outfite. Bilo da je riječ o casual pa čak i sportskom outfitu ili trendi kombinaciji, ovaj modni detalj će se uklopiti na sve. Predlažemo ih kombinirati na traperice, tenisice i blejzere ili pak na proljetne haljine i kaubojske čizme.

Ako vam je mini torbica malena, možete ponijeti dodatnu shopper torbu u koju ćete staviti potrebne stvari, a mini torbica će služiti isključivo kao modni dodatak za ključeve i mobitel. U nastavku se inspirirajte outfitima s najljepšim mini torbama koje želimo nositi ove sezone.

Učitati još
Zatvori