Mini haljine u 37 modela za sve partyje koje donosi ljeto
Mini haljine u 37 modela za sve partyje koje donosi ljeto

Mini haljine u 37 modela za sve
partyje koje donosi ljeto

Ljetna sezona nam je pred vratima, a dolaskom omiljenog godišnjeg doba počet će eventi, koncerti i razne večernje manifestacije. Mogli bismo reći kako se život vraća u grad. Osim toga, ljeti idemo na godišnje odmoru u vidu putovanja po svijetu ili odlaska na more. Što god odabrali, potrebno je pripremiti se ispravnim odabirom garderobe. Trenutno su u omiljenim trgovinama nove kolekcije i u tom smislu poželjno je uložiti u ljetne komade koje ćete dugo nositi i koji su vam trenutno potrebni. Komad, s kojim nema greške i koji nam je potreban za svaki večernji izlazak je mini haljina.

Zablistajte ovog ljeta na ispravan način

Glamurozne kombinacije nisu nam strane, dapače, jedva smo dočekali izlaske, evente i dotjerivanje za isto. Upravo zbog toga, predlažemo nove mini haljine. Haljina je ključan komad svake dobre ljetne kombinacije, a mini haljina idealan izbor ako se želite posebno istaknuti.

Ne treba nužno biti riječ o uskoj mini haljini već možete odabrati različite krojeve ovisno o onome što preferirate. Kada govorimo o bojama, ovo ljeto naglasak je na vibrantnim i upečatljivim uzorcima i color blocking kombinacijama s dozom retro estetike. No, za ljubitelje nešto zagasitijih boja, naći će se prekrasne nijanse koje su ključ dobre i jednostavne kombinacije. Mini haljine predlažemo kombinirati sa sandalama na petu ili pak capri sandalama.

Na takav način stvorit ćete efektnu večernju kombinaciju. Ako pak idete na festival, onda se možete poigrati raznim modnim dodacima. U tom smislu predlažemo mini haljinu iskombinirati na kaubojske čizme s detaljima u vidu naglašenog make upa i statement nakita.

Za dnevne kombinacije predlažemo mini haljine nositi na popularne tenisice koje su postale nezaobilazni dio svake dobre street style kombinacije. Osim tenisica, casual look možete stvoriti u sinergiji s chunky sandalama i tako glamuroznoj mini haljini podariti novo ruho. Stoga, što god izabrali, nećete pogriješiti, a u nastavku vam izdvajamo savršene mini haljina za ljetne dane i večeri.

bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
ganni
ganni
ganni
ganni
ganni
ganni
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Bershka, COS, Ganni.

Učitati još
Zatvori