Mango i ove godine ima sjajne cekere – za gradske kombinacije i za plažu

Mango i ove godine ima sjajne cekere – za
gradske kombinacije i za plažu

Modni brend Mango se unazad nekoliko kolekcija za toplije dane posebno nametnuo na sceni sa svojim predivnim slamnatim cekerima, koji su spaženi pod rukom gotovo svake domaće i inozemne influencerice. #MangoGirls brzo su prigrlile ovaj modni trend i čini se da mu se vraćaju svake godine iznova, a iznimka neće biti ni 2021., jer high street brend Mango već ima spremne opcije za besprijekoran i zaigran ljetni modni stil s jednim vodećim detaljem – šarmantnom ceker torbom.

Mango ceker će i ovog ljeta biti ‘it’ komad

U ponudu modnog brenda Mango već su stigle šarmerice među torbama za proljeće i ljeto 2021., a ove cekere od prirodnih materijala lako zamišljamo u lepršavim gradskim kombinacijama i na plažama diljem Jadrana.

Ove godine, kolekcija torbica za ljeto 2021. s Mango potpisom bogatija je no ikad, pa je tako i divnih Mango cekera više no ikad. Možete birati između različitih materijala (platna, jute, rafije), različitih oblika i različitih dimenzija, no ove torbe imaju i nešto zajedničko: divne prirodne boje i kožne detalje, kojima se uklapaju u skoro sve ljetne stilove. Još malo divnih Mango cekera za najtopliju sezonu pogledajte u nastavku!

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori