Ceker: hit torba ovog ljeta

Ceker: hit torba ovog ljeta

Kada govorimo o modnim trendovima, ove godine ima ih jako puno. Dizajneri su se zaista potrudili oduševiti nas novitetima, a modne kolaboracije nisu bile nikad bolje. Posljednje kolaboracija koja je u najavi je između Jacquemusa i Nikea i zaista joj se veselimo. Riječ je o maštovitim modnim novitetima koji su prisutni na policama omiljenih brendova. Za neke trendove bismo voljeli da se nisu vratili, no neki će unijeti potrebnu svježinu u naše outfite. No, trend koji obožavamo je popularna torba zvana ceker.

Cekeri koji će podići svaku kombinaciju

Trend koji je na modnoj sceni već dugi niz godina su cekeri. Riječ je o vrsti torbe od ratana ili nekog prirodnog materijala koja je nekada bila zamišljena isključivo za kupovninu namirnica. No, kako je modna industrija fluidna i brojnim motivima iz prošlosti podari novo ruho, tako je zapravo i ova torba postala nezaobilazni detalj svake ljetne kombinacije. Brojne visoke kuće izbacile su svoje verzije cekera. Posebno bismo istaknuli Loewe model, koji dolazi u tri veličine i različitim bojama. Jacquemus je izbacio svoju verziju cekera, koja također dolazi u prepoznatljivim nijansama ovog brenda. Klasik modeli koji su popularni već dugi niz godina, a high sreet brendovi su ih iskopirali i tako obogatili svoju ponudu.

Torbe koje se nose na sve

Ceker je vrsta torbe koju zaista možete nositi na sve. Kada govorimo o kombiniranju iste, idealan je odabir za casual i bezbrižne ljetne kombinacije. Lijepo će se uklopiti s dugim lepršavim haljinama i traper kombinacijama. Ako se želite dotjerati za plažu, ceker je odličan odabir u kombinaciji s ljetnim kaftanom. Za večernje kombinacije predlažemo mini cekere koji su posljednje vrijeme veliki hit. Ceker je zaista odličan odabir jer je praktičan, u njega stane velika količina stvari, a vaše kombinacije će učiniti stylish. Prisutni su klasični cekeri, ali i ceker s detaljima u vidu pletiva i raznih ukrasa ako želite unijeti malo svježine. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o torbi koja će se još dugo nositi.

& Other Stories
CHLOÉ
CHLOÉ
Christian Louboutin
Isabel Marant
Jacquemus
Khaite
Loewe
Loewe
Loewe
Mango
Mango
Mango
Mango
Prada
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, & Other Stories, Mytheresa

Učitati još
Zatvori