Dupe Alert: Pronašli smo odličnu kopiju Miu Miu balerinki u Mangu
Dupe Alert: Pronašli smo odličnu kopiju Miu Miu balerinki u Mangu

Dupe Alert: Pronašli smo odličnu kopiju
Miu Miu balerinki u Mangu

Sport luxe stil vratio se na velika vrata, a prošle godine to su dokazale i balerinke talijanske modne kuće Miu Miu za kojima su poludjele brojne modne influencerice.

U isto vrijeme delikatne i moćne, šlapice koje su doslovna replika baletnih papuča iz plesnih škola, ali s natpisom Miu Miu, preplavile su ulice svjetskih prijestolnica i pokrenule novi trend.

Mango balerinke odlična su kopija velikog modnog hita

Ove godine rasplesani stil stigao je i u najnovije kolekcije high street dućana, a neki su se potrudili napraviti odlične dupliće modela balerinki koji je osvojio svijet.

Mango balerinke u nekoliko atraktivnih modela već su spremne za osvajanje proljetne sezone, a bez obzira na to radi li se o kožnatom modelu ili satenskim cipelicama s elastičnim vrpcama, jasno je da neodoljivo podsjećaju na baletne cipelice kuće Miu Miu.

Balerinke Mango
Balerinke Mango

Kako nositi Mango balerinke?

Premda su se balerinke u svim mogućim izvedbama ponovno vratile u modu, modeli kakve bi nosile balerine ipak su nešto izazovniji za nošenje i kombiniranje.

Neke stylish cure s Instagrama nose iz uz stroge crne kombinacije, suknje, blejzere i traperice dok druge delikatne balerinke stavljaju u fokus outfita te ih dodatno naglašavaju sportskim čarapama koje podsjećaju na štucne.

Gdje kupiti original ili Mango duplić?

Bez obzira na to želite li se počastiti parom balerinki s potpisom Miu Miu, ili obnoviti garderobu balerinkama iz ponude španjolskog brenda Mango, u nastavku ćete pronaći prave baletne papučice za osvajanje gradskog asfalta.

SATENSKE BALERINKE MIU MIU
Satenske balerinke Miu Miu
Kožnate balerinke Miu Miu
satenske balerinke Mango
Satenske balerinke Mango
Mango kožnate balerinke

Foto: Mango, Instagram (@emilisindlev, @massiefeliz)

Učitati još
Zatvori