Dupe Alert: Pronašli smo odličnu kopiju Miu Miu balerinki u Mangu
Dupe Alert: Pronašli smo odličnu kopiju Miu Miu balerinki u Mangu

Dupe Alert: Pronašli smo odličnu kopiju
Miu Miu balerinki u Mangu

Sport luxe stil vratio se na velika vrata, a prošle godine to su dokazale i balerinke talijanske modne kuće Miu Miu za kojima su poludjele brojne modne influencerice.

U isto vrijeme delikatne i moćne, šlapice koje su doslovna replika baletnih papuča iz plesnih škola, ali s natpisom Miu Miu, preplavile su ulice svjetskih prijestolnica i pokrenule novi trend.

Mango balerinke odlična su kopija velikog modnog hita

Ove godine rasplesani stil stigao je i u najnovije kolekcije high street dućana, a neki su se potrudili napraviti odlične dupliće modela balerinki koji je osvojio svijet.

Mango balerinke u nekoliko atraktivnih modela već su spremne za osvajanje proljetne sezone, a bez obzira na to radi li se o kožnatom modelu ili satenskim cipelicama s elastičnim vrpcama, jasno je da neodoljivo podsjećaju na baletne cipelice kuće Miu Miu.

Balerinke Mango
Balerinke Mango

Kako nositi Mango balerinke?

Premda su se balerinke u svim mogućim izvedbama ponovno vratile u modu, modeli kakve bi nosile balerine ipak su nešto izazovniji za nošenje i kombiniranje.

Neke stylish cure s Instagrama nose iz uz stroge crne kombinacije, suknje, blejzere i traperice dok druge delikatne balerinke stavljaju u fokus outfita te ih dodatno naglašavaju sportskim čarapama koje podsjećaju na štucne.

Gdje kupiti original ili Mango duplić?

Bez obzira na to želite li se počastiti parom balerinki s potpisom Miu Miu, ili obnoviti garderobu balerinkama iz ponude španjolskog brenda Mango, u nastavku ćete pronaći prave baletne papučice za osvajanje gradskog asfalta.

Učitati još
Zatvori